Dolar 33,9934
%-0.2
Euro 38,0346
%0.34
Altın 2.829,040
%0.93
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Palandöken Belediyesi şehit ailelerine iftar yemeği verdi

Palandöken Belediyesi şehit ailelerine iftar yemeği verdi

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, il merkezindeki şehit ailelerine, Kayakyolu'ndaki Şehitler Parkı'nda iftar yemeği verdi.Palandöken Belediyesi şehit ailelerini unutmadı. Terör Şehitleri Parkı'nda düzenlenen iftar programına çok sayıda...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 21:13
Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, il merkezindeki şehit ailelerine, Kayakyolu'ndaki Şehitler Parkı'nda iftar yemeği verdi.

Palandöken Belediyesi şehit ailelerini unutmadı. Terör Şehitleri Parkı'nda düzenlenen iftar programına çok sayıda şehit ailesi ve yakını katıldı. Palandöken Belediye Başkanı Türk-İslam kültüründe şehitlik makamının önemine işaret etti. Bulutlar, şehitliğin yüce bir makam olduğunu dile getirdi. Düzenlenen yemeğe katılımlarından dolayı şehit ailelerine teşekkür eden Bulutlar, "Şehitlerimizin aziz ve kutsal emanetleri iftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Şehit yakını olmaktan gurur duymalısınız. Çünkü şehitler ahirette 70 yakınına şefaat edecektir." dedi.

Programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili ve İl Başkanı Murat Kılıç, demokratik çözüm sürecine işaret ederek, "Ülkemizde yaşanan kardeş kavgasını sona erdirmek için hükümetimizin başlattığı çözüm süreciyle artık anaların ağlamasına, yuvaların dağılmasına izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında belediye tarafından yaptırılan şehit künyelerinin yer aldığı anıt davetlilere gösterildi. İftar yemeğine Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, Valilik Gazi ve Şehit İşlemleri Büro Müdürü Ahmet Erdoğan, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.