Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,0766
%0.43
Altın 2.886,200
%0.03
Bist-100 9.989,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gönüllü zabıtalar iş başında

Gönüllü zabıtalar iş başında

Trabzon Belediyesi Gönüllü Hizmetler Birimi’nin oluşturduğu ‘gönüllü zabıtalar’, ilk çalışmalarını yaptı. Zabıta komiserlerinden aldıkları eğitimin ardından sahaya inen gönüllüler, zabıta ekipleri ile Meydan, Forum, Kalkınma...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 15:13
Trabzon Belediyesi Gönüllü Hizmetler Birimi’nin oluşturduğu ‘gönüllü zabıtalar’, ilk çalışmalarını yaptı.

Zabıta komiserlerinden aldıkları eğitimin ardından sahaya inen gönüllüler, zabıta ekipleri ile Meydan, Forum, Kalkınma ve Mumhane önünde bulunan lokanta, pastane ve fırınlarda incelemelerde bulundu. Gönüllü zabıta ekipleri, temizlik ve sağlık kurallarına özen gösteren iş yeri sahiplerini kutlarken, uymayanları daha özenli olmaları konusunda bilgilendirdi.

Trabzon Belediyesi Gönüllüleri olarak hayatın her alanında hizmet vermek istediklerini belirten gönüllüler, "Bizler gönüllüler olarak yaşadığımız şehre her alanda katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede kurulan Zabıta Gönüllüleri grubu, ilk çalışmasını gerçekleştirmiş oldu. Her gün ihtiyaçlarımızı karşılamak için uğrayıp hizmet aldığımız lokantaları, fırınları ve pastanelerin mutfağını görmüş olmak bizler için farklı bir deneyim oldu. Bu anlamda zabıta arkadaşlara yardımcı olmak ve gördüğümüz aksaklıkları bildirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.