Dolar 34,1422
%0.02
Euro 38,0749
%0.42
Altın 2.887,310
%0.07
Bist-100 10.061,00
%1.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki arkadaşını öldüren şizofren zanlı yarın adliyeye sevkedilecek

İki arkadaşını öldüren şizofren zanlı yarın adliyeye sevkedilecek

Bursa'da, iki arkadaşını öldüren şizofren zanlının yarın adliyeye sevkedileceği öğrenildi. İki arkadaşını öldürdükten sonra Yalova'da çay ocağında çalışmaya başlayan ve Suriyeli mülteci kılığında dolaşan zanlı Seyfettin...

  • Ege Postası
  • 04.05.2013 - 14:51
Bursa'da, iki arkadaşını öldüren şizofren zanlının yarın adliyeye sevkedileceği öğrenildi. İki arkadaşını öldürdükten sonra Yalova'da çay ocağında çalışmaya başlayan ve Suriyeli mülteci kılığında dolaşan zanlı Seyfettin K.'nın lakabının da 'Arap' olduğu ortaya çıktı.

Seyfettin K., Bursa'nın Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Eğitimciler Caddesi'ndeki rezidansta kalan arkadaşı Hakan Yanık'ı 26 Nisan'da öldürdükten sonra 30 Nisan'da Yalova'da öldürmüştü. Yalova'da çay ocağında çalışan ve Suriyeli mülteci görünümünde gezen zanlı, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması süren zanlı için ek gözaltı süresi alındığı ve yarın sorgulamasının tamamlanmasıyla adliyeye sevkedileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.