Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gül, Alparslan Üniversitesi'nde başarılı öğrencilerle bir araya gelecek

Gül, Alparslan Üniversitesi'nde başarılı öğrencilerle bir araya gelecek

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yarın üniversite de 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip kongre ve kültür merkezinin temelini atacağını, kendi adı verilen Cumhurbaşkanı...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 18:36
Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yarın üniversite de 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip kongre ve kültür merkezinin temelini atacağını, kendi adı verilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ormanı'na mavi ladin dikeceğini ve öğrenci konseyi başkanı ve not ortalaması 3.80’nin üzerinde olan öğrencilerimizle bir araya geleceğini açıkladı.

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, kampusta yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Alparslan Üniversite olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten İnanç, “Bildiğiniz gibi Sayın Cumhurbaşkanımız yarın ilimize ve üniversitemize teşrif edecekler. Üniversitemizde şu an bütün durumlara hazır bir tablo söz konusudur. 5 temel atma projemiz, 4 açılışa hazır olan mekanlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaretine hazır durumda. Ama cumhurbaşkanımız hangilerini takdir eder onu bilmiyoruz. Fakat kesinleşen bir şey var. Cumhurbaşkanımız 7 Bin 500 metrekarelik kapalı alan sahip olan Kongre ve Kültür Merkezi’nin temelini atacaklar. Kendileri adına 10 bin fidan dikerek oluşturduğumuz Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ormanına künyelerinin olduğu bir mavi ladin dikecekler. 40 kişilik öğrenci konseyi başkanı ve not ortalaması 3.80’nin üzerinde olan öğrencilerimizle bir araya gelecekler” dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Gül’e brifing vereceklerini de belirten İnanç, “Sonrasında makam ziyareti olacak. Bizde kendilerine üniversitemizin geçmişten bugüne ve geleceğe dönük yapılanlar ve yapılması planlanan işler hakkında brifing sunacağız. Basın mensuplarımız içeri alınacaklar” şeklinde konuştu.

Programı takip edecek olan basın mensupları için ‘Basın Merkezi’ kurduklarını hatırlatan Rektör İnanç, “Bildiğiniz gibi gerek yerel gerek ulusal basından çok sayıda basın mensubumuz programa iştirak edecekler. Muş Alparslan Üniversite olarak kendilerine 50 kişilik bir basın merkezi oluşturduk. Yazıcısından tutunda kablolu ve kablosuz internet imkanı bulunacak. Merkezde programımızı takip eden basın mensuplarımız çok rahat bir şekilde çalışabilecekler. Kazasız ve belasız bir şekilde bu geziyi Muş’a ve Muşluya yakışır bir şekilde sonlandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.