Dolar 34,1659
%0.17
Euro 38,0787
%-0.23
Altın 2.924,040
%0.32
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de Polislere 'İnce'lik

Güzelbahçe'de Polislere 'İnce'lik

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168'inci yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Bölge Trafik Amirliği ile Merkez Karakol Amirliğini ziyaret etti, polisleri kutladı.

  • Ege Postası
  • 11.04.2013 - 11:07
İZMİR - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,Türk Polis Teşkilatının 168'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Turgut İren'i makamında ziyaret etti, çalışmalarında başarılar diledi. Bir kentte huzur ve güvenin temini açısından emniyet teşkilatına büyük görev düştüğünü belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Toplum adına çok önemli görevleriniz var. Bu mesleği her polis memurunun büyük fedakarlıkları göze alarak yaptığını biliyoruz. Sizin nezdiniz de görev tapan tüm polislerimize başarılar dilerim. Teşkilatınızın kuruluşunun 168 'inci Yıldönümünü kutluyorum. Ayrıca Güzelbahçe'ye İzmir'in en huzurlu ilçesi unvanını kazandırdığınız için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

İnce, ayrıca Güzelbahçe Bölge Trafik İstasyonu'nu ziyaret etti, buradaki polis memurlarıyla ve Emniyet Amiri Ramazan Alperen ile görüştü, çiçek verdi polis günlerini kutladı, başarılar diledi. Başkan İnce, merkez karakolunu da ziyaret ederek tüm polisleri kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.