Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzide Hanım Koleji, SBS başarısını ödüllendirildi

Güzide Hanım Koleji, SBS başarısını ödüllendirildi

Elazığ Özel Güzide Hanım Koleji, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Türkiye 8.'si ve Elazığ birincisi olan Mehmet Selim Mertoğlu ile Türkiye 33.'sü ve il üçüncüsü olan Ahmet Enes Başkıran'a...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 16:26
Elazığ Özel Güzide Hanım Koleji, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Türkiye 8.'si ve Elazığ birincisi olan Mehmet Selim Mertoğlu ile Türkiye 33.'sü ve il üçüncüsü olan Ahmet Enes Başkıran'a 2 bin 500 TL, Türkiye 552.'si ve Elazığ 10'uncusu Onur Baş, Türkiye 765.'si Elazığ 11.'ncisi Erdal Taşdemir ve Türkiye 795.'si ve Elazığ 12.'ncisi olan Meral Zehra Baykara'ya biner TL ödül verildi.

Öğrencilerin velilerinin de bulunduğu ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Yakup Mertoğlu, "Başarıyı, birincilikleri gelenek haline getiren okulumuz bu yıl da güzel başarılara imza atmıştır. Amacımız, bu topluma, ülkeye nitelikli insan kazandırmak. Bu amaçla yola çıkan, başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve onların bu başarıyı sağlamasında büyük katkısı olan ailelerini kutluyorum." dedi.

Sene başında öğrencilere 2013 SBS'de Türkiye geneli derece yapacak öğrencilere para ödülü vaadinde bulunduklarını ifade eden Mertoğlu, "Bu vesile ile başarı gösteren öğrencilerimize vaadimizi yerine getirmiş olduk." diye konuştu.

Mertoğlu, "Okulumuz, belli bir metot, sistem, disiplin içerisinde öğrencilerini SBS'ye hazırlamaktadır. Verilen emeklerin karşılığında sizlerin de şahit olduğu gibi çok güzel başarılar almış bulunmaktayız. Bizler kurum olarak mutluyuz. Öğrencilerimiz de aileleri ve kendi adlarına bu mutluluğun haklı gururunu yaşamaktadırlar. Bu öğrencilerimizi yetiştiren, emek veren, sahip çıkan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. Çalışmadan başarı olmaz, bu çocuklarımız çok çalıştılar ve başarıyı elde ettiler. Bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Mertoğlu, daha sonra başarılı öğrenciler Mehmet Selim Mertoğlu, Ahmet Enes Başkıran, Onur Baş, Erdal Taşdemir ve Meral Zehra Baykara'ya temsili çeklerini verdi. Dereceye giren öğrenciler, lise eğitimlerine Özel Yavuz Selim – Mustafa Sabuncu Fen Lisesi'nde devam edeceklerini belirtti.

Öğrenci velilerinden Mücahit Başkıran, "Çocuğum 6.sınıftan bu yana bu okulda öğrenim görüyor. Özel Güzide Hanım Koleji, planlı, disiplinli, tecrübeli ve fedakar eğitim kadrosu olan bir okul. Başarı tek başına kazanılmıyor. Ekip ruhu içerisinde hareket ederek elde ediliyor. Başarılı olan tüm öğrencilerimizi ve onlara emek veren fedakar öğretmenlerimizi kutluyorum." diye konuştu.

Sınavda başarılı olan öğrencilerden Meral Zehra Baykara ise oldukça zor bir sınavı geride bıraktıklarını ve kazandığı başarının kendisi için sürpriz olmadığını kaydetti. Baykara, "Öğretmenlerimin beni doğru bir şekilde yönlendirmeleri ve takipleri başarılı olmam da en büyük etken oldu. Bana emek veren, gayretime gayret katmama destek olan tüm okul öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl bütün sınavlara girecek yol arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.