Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,0766
%0.43
Altın 2.886,200
%0.03
Bist-100 9.989,00
%1.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakan Şükür futbol, Bakan Şimşek teniste şov yaptı

Hakan Şükür futbol, Bakan Şimşek teniste şov yaptı

AK Parti'nin Kızılcahamam'da devm eden 20. İstişare ve Değerlendirme Kampı'na katılan bakanlar ve milletvekilleri, günü yorgunluğunu spor yaparak attı. Gün boyu toplantılara iştirak eden AK Partililer, akşam da tesislerin yakınındaki halı...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 11:23
AK Parti'nin Kızılcahamam'da devm eden 20. İstişare ve Değerlendirme Kampı'na katılan bakanlar ve milletvekilleri, günü yorgunluğunu spor yaparak attı. Gün boyu toplantılara iştirak eden AK Partililer, akşam da tesislerin yakınındaki halı sahada futbol maçı yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Milli Futbolcu Hakan Şükür'ün takımlarının yaptığı futbol maçını, 10-6'lık skorla Hakan Şükür'ün takımı kazandı.

Günün yorgunluğun başka bir sporla atan ise Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek oldu. Şimşek çifti, tenis maçı yaptı. Şimşek çiftine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in eşi İzzet Şahin ve Bitlis Milletvekili Vahit Kiler eşlik etti. Önce Mehmet Şahin ve Vahit Kiler ikilisine karşı Esra Şimşek ve İzzet Şahin ikilisi mücadele etti. Daha sonra ise Esra Şimşek eşi Mehmet Şimşek'in tarafına geçerek maç yaptı.

BAKAN ÇAĞLAYAN; BAKAN ŞİMŞEK'E 'KÜRTÇE' SESLENDİ

Tenis maçı sırasında ise saha kenarından geçen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan makam aracını durdurarak Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Kürtçe seslendi. Bakan Şimşek'in kendisini maç izlemeye davet etmesi üzerine de Bakan Çağlayan saha kenarına gelerek tenis maçı hakkında yorumlarda bulundu. Bu sırada Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da maç izlemek için sahaya gelince iki bakan arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Zafer Çağlayan "Come on Cevdet" diyerek Bakan Yılmaz'ı çağırdı. Bakan Yılmaz'ın da yanına gelmesiyle tenis hakkında değerlendirmelerde bulunan Bakan Çağlayan, "Doğulular tenisi çok iyi oynuyorlar. Tenis Kürtlerin ata sporudur." dedi.

Kendisinin belinin rahatsız olduğunu, bu sebepten dolayı tenis oynayamadığını belirten Çağlayan, bir gazetecinin Japonya Başbakanı onuruna verilen yemekte çalınan şarkıları hatırlatması üzerine kanun eşliğinde Kürtçe şarkı söylediğini anlattı. Makam bilmediğini ifade eden Çağlayan, "Dediler, 'hangi makam', 'ben Kürdi, I am Kürdi, yapalım muhayyer Kürdi'. Muhayyer Kürdi bir şarkı çaldık" şeklinde konuştu. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ise Bakan Çağlayan'ın akşam yemeğinde sazla "Burası Muş'tur" türküsünü söylediğini belirtmesi üzerine Çağlayan bu türkünün Muş'un milli marşı olduğunu söyleyerek herkesi güldürdü.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de daha sonra eşinin tenis maçını izlemek için sahaya geldi. Ayrıca Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da bir ara tenis kortuna gelerek bir süre maçı izledi. Maç sonunda ise gülen taraf Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu. Bakan Şimşek eşi Esra Şimşek'in performansının maç sonuna doğru arttığını söyledi.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN TAKIMI GALİP GELDİ

Tenis sahasının yan tarafında bulunan halı sahada ise bazı milletvekilleri halı sahada futbol maçı yaptı. Süleyman Soylu ile Hakan Şükür'ün takımları arasında kıran kırana mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Hakan Şükür attığı gollerle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Maçı 10-6'lık skorla Hakan Şükür'ün takımı kazandı. Ayrıca maçta AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ramazanoğlu'nun kızı Zeynep Ramazanoğlu da forma giydi.

Maç sonunda ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin sahaya girerek maçta forma giyen oğlunu Hakan Şükür ile tanıştırdı. Hakan Şükür de Bakan Şahin'e "Sizin oğlunuz olduğunu bilseydim ona göre oynardım" dedi. Gazetecilerin ise "Bir torpil mi söz konusu olurdu" şeklindeki sorusuna Hakan Şükür ise "Hayır, daha çok gol atardım" cevabını verdi. Maç sonunda ise Hakan Şükür Bakan Fatma Şahin ve diğer oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.