Dolar 34,1223
%0.04
Euro 38,2354
%0.18
Altın 2.915,890
%0.04
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halfeti, 30 yataklı devlet hastanesine kavuşuyor

Halfeti, 30 yataklı devlet hastanesine kavuşuyor

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde sağlık alanındaki problemlerin çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması için yapılması planlanan Halfeti Devlet Hastanesi projesi hayata geçiriliyor.         İlçede...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 11:22
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde sağlık alanındaki problemlerin çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması için yapılması planlanan Halfeti Devlet Hastanesi projesi hayata geçiriliyor.

        İlçede yapılması planlanan 30 yataklı Devlet Hastanesi ile alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatının, 26 Ağustos'ta yapılacak ihalenin ardından başlayacağı öğrenildi.

        Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde tam donanımlı bir devlet hastanesi bulunmamaktadır. Bundan ötürü vatandaşlarımız çevre ilçe ve illere giderek sağlık problemlerini gidermektedir. Yapılacak olan bu tam donanımlı devlet hastanesiyle birlikte vatandaşlarımız çok rahatlayacaktır. Halfeti merkez ve köylerimizde yaşamakta olan 42 bini aşkın bir nüfusa hizmet edecek olan Halfeti Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarının hızlandırılarak hayata geçirilebilmesi için bizler de elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.