Dolar 34,2526
%0.32
Euro 37,7914
%0.05
Altın 2.929,100
%0.45
Bist-100 8.892,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastaneye cihaz bağışlayan hayırsever işadamına plaket

Hastaneye cihaz bağışlayan hayırsever işadamına plaket

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Devlet Hastanesi'ne medikal cihaz bağışında bulunan hayırsever işadamı plaketle ödüllendirildi.         Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Sedat...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:35
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Devlet Hastanesi'ne medikal cihaz bağışında bulunan hayırsever işadamı plaketle ödüllendirildi.

        Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Sedat Sayılır, yeni açılan Yoğun Bakım Ünitesi için cihaz bağışında bulunan işadamı Menduh Şehmusoğlu'na teşekkür etti. Başhekimlik makamında gerçekleşen törende Sayılır, hayırsever işadamı adına plaketi oğlu Lütfi Şehmusoğlu'na takdim etti.

Törende konuşan Başhekim Sayılır, göreve geldiği günden bu yana Viranşehir Devlet Hastanesi'nin ilçeye en iyi imkanlarla hizmet verebilmesi için gayret içerisinde olduklarını söyledi.

        Menduh Şehmusoğulları ise yaptığı yazılı açıklamada, "Viranşehirimiz de çok güzel bir hastane açıldı. Biz de hastanemizin eksiklerini tespit edip bir kısım malzemenin karşılanması için harekete geçtik. Bir vatandaş olarak her şeyi devletten bekleyemeyiz. İmkanlarımız çerçevesinde bütün hemşehrilerimizin faydalanacağı bir kısım cihaz alıp hastanemize bağış yaptık. Aynı duyarlılığı diğer vatandaşlarımızdan da bekliyorum. Devletimizin ilçemizde birçok yatırımı var. Biz de Viranşehirliler olarak daha duyalı olmalıyız. Allah hepimizin hayrını kabul etsin." ifadelerine yer verdi.

        Plaket töreninden sonra yoğun bakım ünitesi hakkında Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Sayılır tarafından basın mensuplarına bilgi verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.