Dolar 34,2526
%0.32
Euro 37,7914
%0.05
Altın 2.929,100
%0.45
Bist-100 8.892,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kars'ta elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdiriyor

Kars'ta elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdiriyor

Kars genelinde aylardır süre gelen ve son haftalarda artan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdiriyor. Kesintiler beyaz ve elektronik eşyaya da zarar veriyor.Hangi saatler arasında kesinti yapılacağının basın aracılığı ile ilan edildiğini...

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 18:34
Kars genelinde aylardır süre gelen ve son haftalarda artan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdiriyor. Kesintiler beyaz ve elektronik eşyaya da zarar veriyor.

Hangi saatler arasında kesinti yapılacağının basın aracılığı ile ilan edildiğini söyleyen Tayfun Ulusoy, “Bu ilan edilen saatlerin ve bölgenin dışında sıklıkla kesinti yapılıyor. Artık buna bir son verilsin mağdur oluyoruz.” dedi.

Kars TEDAŞ’ın özelleştirilmesinden sonra daha iyi hizmet alacakları ümidini taşıdıklarını aktaran Ulusoy, beklentinin aksine hayal kırıklığına uğradıklarını ve sorunun çözüme kavuşması için yetkililerin gerekenleri yapmasını istediklerini belirtti.

Konuya ilişkin TEDAŞ yetkilileri ise şehir merkezinin trafo hattında çalışma yapıldığını ve bu sebepten kesintilerin yaşandığını, çalışmalar bitinceye kadar kesintilerin devam edeceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.