Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Havalimanında unutulan eşyalar satışa çıkarıldı (Özel)

Havalimanında unutulan eşyalar satışa çıkarıldı (Özel)

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yolcular tarafından unutulan eşyalar önceki gün Avcılar’da satışa çıkartıldı. Yolcuların unuttuğu valizlerden akıllı telefon, tablet bilgisayarın yanı sıra çim biçme makinesi, tekne motoru...

  • Ege Postası
  • 30.11.2013 - 10:35
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yolcular tarafından unutulan eşyalar önceki gün Avcılar’da satışa çıkartıldı. Yolcuların unuttuğu valizlerden akıllı telefon, tablet bilgisayarın yanı sıra çim biçme makinesi, tekne motoru ve dikiş makinesi çıktı.

Atatürk Havalimanı’nda yolcular tarafından unutulan valizlerin ihalesini alan Aziz Korkmaz, Avcılar Marmara Caddesi’ndeki işyerinde ürünleri satışa çıkardı. Valizlerden elektronik cihazlar dışında ilginç eşyalar da çıktı. Valizleri açan Aziz Korkmaz, içinden çıkanları gördüğünde hayrete düştü. Açılan bir valizden çim biçme makinesi çıkarken, diğer 2 valizden ise tekne motoru ve dikiş makinesi çıktı. Valizlerden akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar, fotoğraf makineleri ve laptoplar çıktı. Valiz açma işlemlerinin ardından eşyaların satışa çıkartılacağını söyleyen Aziz Korkmaz, “Bu sene bizi en çok şaşırtan tekne motoru ve çim biçme makinesi çıkması oldu. Satışlara başlayacağız. Bu ürünler piyasa değerinin çok altında satılacaktır.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.