Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Herkes bir isim taktı

Herkes bir isim taktı

63 kişilik 'Akil İnsanlar Komisyonu'na "Akordu Bozuklar", "Karanlık Yüzler, "Akil Baronlar", "Akgiller", "A-kıl adamlar" gibi yakıştırmalar yapıldı.

  • Ege Postası
  • 06.04.2013 - 09:56
 ANKARA - İsimlerin açıklanmasıyla birlikte daha çok tartışılmaya başlanan ‘’Akil İnsanlar Komisyonuna’’ çeşitli sıfatlar da takıldı. 63 kişlik komisyon üyelerine, ‘’Akil Baronlar, Akgiller, Akordu Bozuklar, A-Kıl Adamlar’’ gibi yakıştırmalar yapıldı. Muhalefetin eleştirdiği komisyona yapılan yakıştırmalardan bazıları şöyle:

Devlet BAHÇELİ( MHP Genel Başkanı): Akordu bozulmuş, kafası ve aklı kararmış bu 63 kişi PKK sözcülüğüne talip oldu. Artistler, dönekler, bölücüler, terörist stepneleri, yandaşlar, menfaat perestler, fikirsizler, vicdansızlar ve batı beslemeleri seferber edildi. Bunlar. 63 karanlık yüzdür. PKK Simyacılarıdır.

E. Ülker TARHAN (CHP Grup Başkanvekili): Bunlar plastik komisyoncuklar. Dolmabahçe’de meslek içi eğitime alınıp, ülkemizi bölmek için sahaya sürülen Hisseli Harikalar Kumpanyası. İçinde (Türk Bayrağının adı değişsin) diyen de var, (Gün gelecek sizi keseceğiz) diyen de.

Oktay VURAL (MHP Grup Başkanvekili): Akgiller tiyatrosu. , Osmanlı döneminde İngiliz işgalini millete hazmettirmek için kurulan Heyet-i Nasiha müsveddeleri.. Akgiller Komisyonu..

Ali UZUNIRMAK (MHP Aydın milletvekili): Bunlar akil değil, A-Kıl adamlar. Film çevirecekler. Senaryo yazıldı, oynayacak artist arıyorlardı, artistleri de buldular. Bu zevat, örtülü ödenekten veya açık proje desteklerinden devletin kurumlarıyla herhangi bir ekonomik ilişkiye girmiş midir'”

Faruk LOĞOĞLU (CHP Genel Başkan yardımcısı): Bu kişiler, doğrudan Başbakana bağlı olarak kendilerine verilen görevleri yapacak. Bunlar yan kuruluştur.(gazeteport)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.