Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar: Kılıçdaroğlu'nun gündeme gelmesini sağlıyoruz

Hotar: Kılıçdaroğlu'nun gündeme gelmesini sağlıyoruz

Siyasette "Önüne yatmak" sözünün tartışması sürüyor. Hotar: Kılıçdaroğlu'nun gündeme gelmesini sağlıyoruz

  • Ege Postası
  • 10.04.2016 - 13:05

Hafta sonunu İzmir'de geçiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine yönelik sarf etmesi nedeniyle AK Parti'den tepki gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bunu gündemde tutmak lazım ama Kılıçdaroğlu'nun da her gün gündeme gelmesini sağlıyoruz. Bunu, hiç hak eden biri değil" dedi.

AK Parti'nin sosyal işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Türkiye'nin engelli dostu hastanesi olarak bilinan Gaziemir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti, hastalara "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Karabağlarlar da makinenin başına geçip lokma döktü, İzmir Kadınlar Birliği Derneği'ni ziyaret etti, Narlıdere İlçe Başkanlığı'nda partililerle söyleşti. Hotar, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin yorumunun sorulması üzerine şöyle konuştu: 

"Bunu gündemde tutmak lazım ama Kılıçdaroğlu'nun da her gün gündeme gelmesini sağlıyoruz. Bunu, hiç hakeden biri değil. Herhangi kişiye söylenemeyecek kadar ağır bir şey söyledi. Bakan, kadın, AK Parti'li diye ayırmak istemiyorum. Normal kişiye söylememesi gereken bir şey söyledi. Bunda da halen ısrarlı. Geri adım atmamak, kendince konuyu başka yere taşıyıp, manevra yaparak kurtarmaya çalışıyor ama hangi görüşte olursa olsun, bir parti liderine yakışan, 'Benim söylediğim laf, amacını, maksadını aştığı için özür diliyorum' ya da 'böyle demek istememiştim' demesi çok daha iyi olurdu. O zaman çok daha olumlanarak gündeme gelmiş olurdu. Kılıçdaroğlu'nu, kamuoyunun vicdanına terk etmek istiyorum." (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.