Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İMAF’tan hemşeri kaymakama ziyaret

İMAF’tan hemşeri kaymakama ziyaret

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve federasyon bileşeni derneklerin başkanları Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç'u Makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.09.2013 - 16:45
İZMİR- Bir süre önce Karabağlar’da göreve başlayan kaymakam Mehmet Sadık Tunç’a ziyaretler sürüyor. Tunç’u İMAF üyesi hemşerileri yalnız bırakmadı.
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, kaymakam Tunç’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “Kamu hizmetinin içinde bulunan bir yurttaş olarak görevinizin öneminin farkındayım. Burada bulunan hemşerileriniz olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu kente çok şey katacağınıza inancımı da belirtmek isterim” dedi.
Irmak, İzmir’de bulunan Mardinlilerin çatı kuruluşu olarak kentin sorunlarına çözümler üreten bir yapı olmayı hedeflediklerini belirterek, “Katılımcı 12 derneğimiz ve destekçi 6 derneğimizle hemşerilerimizin gücünü birleştirdik. İzmir’deki Mardinliler olarak kente çok şey katmak istiyoruz” diye konuştu.
Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da, İMAF’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirterek, “Buradaki hemşerilerimizin sivil toplum kuruluşlarının etkinliğinin kente çok katkısı olacağını düşünüyorum. Yapacağınız çalışmaların takipçisi olacağım. Yolunuz açık olsun” sözlerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.