Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İSU yöneticileri, Namazgah Barajı'nda biraraya geldi

İSU yöneticileri, Namazgah Barajı'nda biraraya geldi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, her ay düzenlediği Daire Başkanları toplantısını inşaatı devam eden Kandıra Namazgah Barajı alanında yaptı. Daire Başkanları ile inşaat alanını gezen Genel Müdür,...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 11:40
Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, her ay düzenlediği Daire Başkanları toplantısını inşaatı devam eden Kandıra Namazgah Barajı alanında yaptı. Daire Başkanları ile inşaat alanını gezen Genel Müdür, belirledikleri program çerçevesinde baraj inşaatının önemli bir kısmını tamamladıklarını söyledi. Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Dr. H.İbrahim Kahraman ve Musa Çoşkun, Genel Müdür Yardımcıları Fatih Yürük ve Alaeddin Alkaç, Hukuk Müşaviri Necmi Özen, Teftiş Kurulu Başkanı Zikri Ilgar ile Daire Başkanları katıldı.

HER AY BARAJDA TOPLANTI YAPILACAK

Kurum olarak il genelinde baraj, içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri ile kollektör ve terfi merkezleri gibi önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Genel Müdür İlhan Bayram, yapılan çalışmaların ve verilen emeğin yerinde görülmesinin önemli olduğunu vurguladı. Daha önce ilçe müdürleri ile baraj alanında bir araya geldiklerini anlatan Genel Müdür, Daire Başkanları değerlendirme toplantılarının her ay baraj şantiye alanında yapacaklarını anlattı. Namazgah Barajı’nın Kandıra, İzmit ve Derince ilçelerinin içmesuyu sıkıntısını gidereceğini ifade eden İSU Genel Müdürü Bayram, barajın yıl sonunda tamamlanarak su tutmaya başlaması ile bölgenin sular altında kalacağını dile getirerek,”Kurumumuzun en önemli yatırımı olan Namazgah barajı inşaatı hızla devam ediyor. Bölgenin 100 yıllık içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan baraj çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Yapılan yatırımlar bir süre sonra sular altında kalacak. Kurum olarak yaptığımız çalışmaları yerinde görmek ve tarihe kayıt düşmek için baraj alanında bir araya geldik; bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz.”diye konuştu.

Baraj şantiyesinde düzenlenen değerlendirme toplantısında İSU Strateji Dairesi Başkanlığı tarafından, kurumun mayıs ayı raporu kapsamında yapılan yatırımlar ile önümüzdeki dönemde programlanan proje ve çalışmalar değerlendirildi. Ardından kurumun en büyük projesi olan Namazgah Barajı’nda inşaat ve montaj çalışmaları devam eden terfi merkezi ile baraj gövde dolgu çalışmaları yerinde gezilerek kontrol mühendisleri ile yüklenici firma yetkilileri tarafından bilgi verildi. Toplantı, baraj alanında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.