Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'de 'Konya' şoku yaşanıyor!

İYİ Parti'de 'Konya' şoku yaşanıyor!

İYİ Parti Konya Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük ve meclis üyeleri partilerinden istifa etti. İYİ Parti’nin Konya’da kazandığı tek ilçe olan Ahırlı’da Üzlük ve üyelerin, görevlerine bağımsız olarak devam edecekleri belirtildi.

  • Ege Postası
  • 05.09.2024 - 12:52

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin Konya’da kazandığı tek ilçe olan Ahırlı’da istifa depremi yaşandı. Ahırlı Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri, İYİ Parti’den istifa etti. Ahırlı Belediye Başkanı Ali Üzlük, konu hakkında bir açıklama gerçekleştirdi ve "Değerli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sizlere daha iyi hizmet, şeffaf belediyecilik ve önce Ahırlı ve mahalleleri gayeleri ile yola çıkmıştık. Şükür ki sizlerin desteğiyle Ahırlı Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandık.” ifadelerini kullandı ve sorumluluklarının bilinciyle ilk günden itibaren hemşerileriyle ortak kanaat içerisinde hareket ettiklerini ifade etti.

“ Bu çalışmaların karşılığını ve memnuniyetini siz değerli hemşerilerimizin teveccühleri ile hissetmek bizleri mutlu ettiği kadar, teşvikte etti. Bu teşvikle gönülden bağlı olduğumuz siz değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etme gayesi görevimize olan bağlılığımızı daha da arttırdı.” açıklamasını yapan Üzlük, Ahırlı ilçesinin hak ettiği değere kavuşmasını sağlamak, her alanda örnek gösterilen ve imrenilerek bakılan bir belediye olmak için azimle çalıştıklarını ve bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla daha çok çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Üzlük, “Yine sizlerin değerli görüşleri ve gördüğümüz lüzum üzerine İYİ partiden Belediye başkanı olarak şahsım ve tüm belediye meclis üyelerimiz istifa etmiş bulunmaktayız. “ ifadeleriyle istifa kararlarını açıklarken söz konusu kararın ilçeye hayırlı olmasını temenni ettiğini iletti. (Halk Tv)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.