Dolar 34,1494
%0.04
Euro 37,9713
%0.15
Altın 2.887,030
%0.06
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Müftülüğü iftarla kardeşliği pekiştirdi

İlçe Müftülüğü iftarla kardeşliği pekiştirdi

Çorum'un Kargı İlçe Müftülüğü'nün verdiği iftar birlik beraberlik pekiştirildi.Irmak tesislerinde verilen iftara Kargı Kaymakamı Hakan Engin, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, Kargı Müftüsü Bayram Çelik, Tosya Vaizi Muhsin...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 12:04
Çorum'un Kargı İlçe Müftülüğü'nün verdiği iftar birlik beraberlik pekiştirildi.

Irmak tesislerinde verilen iftara Kargı Kaymakamı Hakan Engin, Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, Kargı Müftüsü Bayram Çelik, Tosya Vaizi Muhsin Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ünsal Güldemir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Kazım Karabıyık, müftülük personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yemeğin ardından Tosya Vaizi Muhsin Ödemir yemek duası yaptı.

İl Müftüsü Bayram Çelik, Ramazan ayının çok mübarek bir ay olduğunu belirterek, herkesin Ramazan ayını tebrik etti. Çelik, "Ramazan ayı sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ayıdır. Birlik ve beraberlik ruhunun zirveye çıktığı bir aydır. Adeta her yıl yeniden nazil olan, tazeliğini, sıcaklığını ve geçerliliğini koruyan, kıyamete kadar da koruyacağına inandığımız Kur’an ayıdır." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.