Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlknur Denizli: 'Bu kadarla atlattığıma...'

İlknur Denizli: 'Bu kadarla atlattığıma...'

Başbakan Erdoğan'ı Manisa programında takip ederken talihsiz bir kaza sonrası ayağı kırılan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli son durumunu, twitter hesabı üzerinden verdiği mesajlarla duyurdu

  • Ege Postası
  • 30.12.2013 - 14:15
EGE POSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa programını takip ederken yağmur suyu kanalına basınca burkulan sol bacağı kırılmıştı. Adı İzmir’in Konak Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen İlknur Denizli, buna rağmen Başbakan'ın konuşması bitinceye kadar miting alanında beklemiş, ardından gecikmeli de olsa hastaneye götürülmesinin ardından ayağı alçıya alınmıştı. AK Parti’den Konak Belediye Başkan adayı olması beklenen İlknur Denizli, DHA'ya yaptığı açıklamada "Ağrım çok. Pazartesi günü üniversite hastanelerinden birinde ameliyat olacağım. Kırığın yanı sıra lif de koptu. Yürüyemiyorum. Beni en kısa zamanda ayağa kaldıracak bir tedavinin uygulanması gerekir" demişti.

"İZMİRLİ VEKİL ACISINA RAĞMEN BAŞBAKAN'I TAKİP ETTİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


9 EYLÜL'DE YENİDEN ALÇI
Tedavi için 9 Eylül Hastanesi'ne giden talihsiz vekilin ayağındaki alçı yeniden yapıldı. Sağlığıyla ilgili son durumunu resmi twitter hesabı üzerinden verdiği mesajlarla duyuran İlknur Denizli 'Bu sabah 9 Eylül Üniv. Hastanesindeki muayene sonrasında ayağım tekrar alçıya alındı. Doktorlar üç haftalık bir tedavi süresi öngördüler.
Olabilecek daha kötü sonuçlardan Allah'ın koruduğuna inanıyor, bu kadarla atlattığım için şükrediyorum.
Arayan, mesaj gönderen tüm dostlarıma, yakın ilgileri, geçmiş olsun dilekleri ve duaları için teşekkür ederim' diye yazdı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.