Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmam hatipliler ezanı ve Kuran-ı güzel okumak için yarıştı

İmam hatipliler ezanı ve Kuran-ı güzel okumak için yarıştı

Artvin'de, imam hatip liseleri arasında yapılan Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması bölge finalinde Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ali Çoban, Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Kaya kategorilerinde birinci oldu.        Artvin...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 16:33
Artvin'de, imam hatip liseleri arasında yapılan Hafızlık ve Ezan Okuma Yarışması bölge finalinde Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ali Çoban, Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Kaya kategorilerinde birinci oldu.

        Artvin Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan yarışmada, Artvin, Amasya, Çorum, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat ve Trabzon'dan toplam 21 öğrenci hafızlık ve ezan okuma kategorisinde yarıştı.

        Artvin İl Müftüsü Kamil Ceyhan'ın başkanlığındaki jürinin değerlendirmesi sonucu ezan okuma yarışmasında Samsun Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ali Çoban birinciliği, Amasya Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sefa Muslu ikinciliği, Ordu Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Resul Tayfun ise üçüncülüğü elde etti.

        Hafızlık dalında ise Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Kaya birinci olurken, Samsun İlkadım Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Sait Demir ikinci ve Rize Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencisi Aziz Türk de üçüncü oldu.

        Yarışmayı, AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, İl Müftüsü Kamil Ceyhan, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nizamettin Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüseyin Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Bahattin Yetim, SGK İl Müdürü Lütfü Şahin, davetliler ve öğrenciler de izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.