Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş kazasında ölen orman işçisinin ailesine 20 bin lira sigorta bedeli

İş kazasında ölen orman işçisinin ailesine 20 bin lira sigorta bedeli

Mersin'in Erdemli ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışırken geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği iş kazasında hayatını kaybeden Ruhi Olur'un ailesine 20 bin lira sigorta yardımı yapıldı. Öz Orman İş Sendikası Mali Sekreteri...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 12:37
Mersin'in Erdemli ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışırken geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği iş kazasında hayatını kaybeden Ruhi Olur'un ailesine 20 bin lira sigorta yardımı yapıldı.

Öz Orman İş Sendikası Mali Sekreteri Ali Bilgin güzel işlerin tevazudan dolayı gizli yapmanın doğru olduğunu ifade ederek ancak aynı işin başkalarına örnek olması açısından açıktan yapılmasının doğru olacağını kaydetti. Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca ise iş kazası sonrası hayatını kaybeden Ruhi Olur'un görev şehidi olduğunu söyledi. Olur'a Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyen Baca, "Rahmetlinin eşi ve çocukları bize emanettir. Onların her türlü sorunlarıyla ilgilenip dertlerine derman olmaya çalışacağız." dedi.

Ormancılığın tehlikeli bir iş kolu olması nedeniyle bütün çalışanların iş güvenliği kurallarına uymaları gerektiğini vurgulayan Baca, "Sendikamızın değerli yöneticilerine sosyal sendikacılık yaptıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra her etkinlikte acıda ve sevinçte bir dayanışma içerisinde karşılıklı bilgi alışverişi içerisinde birlikte olacağız. Teşkilatımızı hep birlikte yöneteceğiz. İnşallah artık kazalar olmaz ve sevinçli günlerde düğün sünnet gibi güzel olaylarda hep birlikte oluruz." ifadesini kullandı.

Daha sonra merhum orman işçisi Ruhi Olur’un 20 bin liralık sigorta bedeli çek olarak eşi Fatma Olur ve kızı Semiha Olur’a takdim edildi. Tören sonunda merhum için mesai arkadaşları tarafından dua edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.