Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencileri kamp için İzmir'e uğurlandı

Işıklar Askeri Hava Lisesi öğrencileri kamp için İzmir'e uğurlandı

Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin 725 öğrencisi 3 haftalık kamp için İzmir'deki Atış ve Tatbikat Eğitim Merkezi'ne (ATEM) uğurlandı.    Atatürk Anıtı önünde yapılan uğurlama töreninde öğrenciler, Atatürk Anıtı'na...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 12:28
Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin 725 öğrencisi 3 haftalık kamp için İzmir'deki Atış ve Tatbikat Eğitim Merkezi'ne (ATEM) uğurlandı.

    Atatürk Anıtı önünde yapılan uğurlama töreninde öğrenciler, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından anı defterini imzalayan Işıklar Askeri Hava Lisesi Grup Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Yüksel Akkale, 3 haftalığına birliğe gidecek öğrencilerin eğitim görüp, mesleği seveceklerini belirtti. Yüksel Akkale, "Öğrencilerimiz deniz ve yüzme eğitimi de alacak. Öğrencilerimiz İzmir ve Çanakkale'de de tarihi yerleri ziyaret etme imkanı bulacak. Son derece başarılı geçen eğitim ve öğretim yılının son evresinde eğitim kampını yapacağız. İzmir Aliağa bölgesinde sürecek 3 haftalık eğitimde yıl içinde edindikleri bilgileri geliştirerek tamamlayan öğrencilerimiz kamp eğitimi süresince birlik ruhu kazanarak liderlik ruhlarını geliştirecekler." dedi.

    Konuşmanın ardından öğrenciler törenle, İzmir'e uğurlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.