Dolar 34,2721
%0.08
Euro 37,6037
%-0.09
Altın 2.883,610
%-0.11
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul’daki Kozanlılar biraraya geldi

İstanbul’daki Kozanlılar biraraya geldi

İstanbul’da yaşayan Kozanlılar dayanışma ve tanışma programında bir araya geldi. Kozan Kültür ve Dayanışma Grubu tarafından İstanbul Büyük Kulüp’te düzenlenen programa AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan Belediye Başkanı...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:04
İstanbul’da yaşayan Kozanlılar dayanışma ve tanışma programında bir araya geldi.

Kozan Kültür ve Dayanışma Grubu tarafından İstanbul Büyük Kulüp’te düzenlenen programa AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili ve İstanbul'da yaşayan Kozanlılar katıldı.

İstanbul’da yaşayan Ertan Şahin, Volkan Kaya, Sümeyya Ünüvar ve Nazım Sansar’ın organizasyonu ve Cemal Halaman’ın desteği ile yapılan programda konuşan AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Adanalı olmanın ayrıcalığını yaşadığını söyledi.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise İstanbul’da Kozanlılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Kendisi de Kozanlı olan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili de “Böyle bir organizasyonu düzenledikleri için gençlerimize teşekkür ediyorum. Yalnız bu işte devamlılık olması gerekir. Elimden geldiğince hemşerilerime yardımcı olacağım.” dedi.

Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Üyesi Ünver Yörüger de “Arkadaşlarımızla geçen hafta görüştüm ve onlara destek olacağım sözünü verdim. Bundan sonra tüm etkinliklerinde Kozanlı gençlerimizin yanındayım.” diye konuştu.

Program, etkinliğe katılanların hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.