Dolar 34,0831
%0.2
Euro 38,0633
%0.02
Altın 2.841,680
%0.44
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den Van'a dostluk eli uzandı

İzmir'den Van'a dostluk eli uzandı

Doğa Sever Memurlar Derneği (Doğader), İzmir PTT Başmüdürlüğü desteğiyle Van’daki çocuklara okul malzemesi gönderdi. Muhtaç çocukları bayram da yalnız bırakmak istemediklerini belirten Doğader Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kutlu Kutsal,...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 10:11
Doğa Sever Memurlar Derneği (Doğader), İzmir PTT Başmüdürlüğü desteğiyle Van’daki çocuklara okul malzemesi gönderdi. Muhtaç çocukları bayram da yalnız bırakmak istemediklerini belirten Doğader Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kutlu Kutsal, yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Doğader üyeleri, Kurban Bayramı öncesi Van’daki çocuklar için kırtasiye malzemesiyle dolu hediye paketleri hazırladı. PTT Başmüdürlüğü'nden Halil İbrahim İlek ve Erkan Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Kutsal ve üye Uğur Margi ile birlikte Bayraklı PTT binasında biraraya geldi. Gönüllü memur üyelerin katılımıyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan 300 paket, kolilere yerleştirilerek Van’a gönderildi. Paketler, Van’da Memur Der tarafından dağıtılacak. Çocukları bayram da yalnız bırakmak istemediklerini belirten Mustafa Kutlu Kutsal, “Dernek olarak ramazan ayında fitre ve zekatlarımızı, Kurban Bayramı'nda kurbanlarımızı ve diğer zamanlarda ayni ve nakdi bağışlarımızı yapıyoruz. deprem ve terörden zarar görmüş Van ilimizdeki muhtaçlara yardımlarımız devam edecek.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.