Dolar 34,0367
%-0.07
Euro 37,9585
%0.14
Altın 2.821,650
%0.67
Bist-100 9.961,00
%1.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de suikast timine şafak operasyonu

İzmir’de suikast timine şafak operasyonu

İzmir’de suikast hazırlığında olan 15 kişilik suç örgütüne şafak operasyonu yapıldı. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, saat 06.00’da Özel Harekat timleri eşliğinde Buca, Konak ve Karabağlar ilçelerindeki...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 12:14
İzmir’de suikast hazırlığında olan 15 kişilik suç örgütüne şafak operasyonu yapıldı. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, saat 06.00’da Özel Harekat timleri eşliğinde Buca, Konak ve Karabağlar ilçelerindeki 17 adrese eşzamanlı operasyon düzenlendi. 15 kişinin gözaltına alındığı operasyonda silahla adam yaralama, yağma, gasp, zorla senet imzalatma, kişiyi hüviyetinden yoksun bırakma, tefecilik, ölümle tehdit, çek senet tahsilatı gibi birçok suç işleyen örgütün, son olarak bir işadamını öldürme kararı aldığı bildirildi.

Polisin 1,5 aydır takip ettiği örgütün, kendilerinden faizle para alan işadamı Ü.İ’nin, borcuna karşılık ana parayı ödediği ancak faizi ödeyemediği için suikast yapma kararı alındığı bildirildi. Bu kararla birlikte düğmeye basan Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, örgütü kısa sürede etkisiz hale getirdi. Kaçak örgüt elemanlarından birisi ise polislerin kullandığı sivil arabayı durdurmak istedi. Duran polisler, zanlıyı yakaladı.

İSRAİL YAPIMI SUİKAST SİLAHI BULUNDU

Operasyonda, elebaşı olduğu bildirilen Orhan A.’nın ajandası da ele geçirildi. Ajandayla birlikte 3 adet ruhsatsız tabanca, 81 adet mermi, 1 adet pompalı tüfek, "Jericco" marka İsrail yapımı suikast silahı, bin 500 adet uyuşturucu hap, 5 adet içimlik esrar, 8 gr. kokain, 80 gr. esrar, bir adet bonzai, 70 kök Hint keneviri ve çok sayıda çek senet bulundu. Ayrıca elebaşının evindeki gardropların içinde gizlenme yerleri tespit edildi. Örgüt elemanları, bu bölümlerden çıkarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.