Dolar 34,1052
%-0.01
Euro 38,1801
%0.03
Altın 2.916,210
%0.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaalioğlu Parkı Kent Müzesi'nde sona yaklaşıldı

Karaalioğlu Parkı Kent Müzesi'nde sona yaklaşıldı

Antalya’da inşasına başlanan Karaalioğlu Parkı Kent Müzesi Projesi’nin yüzde 70’i tamamlandı.         Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, parkın dış kaplamaları, elektrik tesisatı,...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 12:47
Antalya’da inşasına başlanan Karaalioğlu Parkı Kent Müzesi Projesi’nin yüzde 70’i tamamlandı.

        Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, parkın dış kaplamaları, elektrik tesisatı, klima sisteminin tamamlandı. İnşaatta iç boya, zemin kaplamaları, parke, soğuk zeminler gibi ince işler ise sürüyor.

        İki katlı olacak ve toplam 2 bin 700 metrekare alanı kapsayan projede, 165 kişilik hareketli döşeme sistemine sahip çok amaçlı konferans salonu bulunacak. Bu hareketli zemin sayesinde etkinliğe göre zemin şekillendirilebilecek. Projede 420 metrekarelik alana sahip müze ve sergi salonu, zemin katta kafeterya ve alt katta ise restoran yer alıyor.

        Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun uygun bulduğu proje, Kent Müzesi’yle bütünleşik olarak hizmet verecek. Komplekste düğün ve evlilik ritüellerine ilişkin sürekli ve geçici sergiler yapılacak. Ayrıca evliliğe hazırlık kursları düzenlenecek. Anne-baba okulları şeklinde çocuk gelişimine yönelik kurslar gerçekleştirilecek. Çocuklara yönelik tiyatro çalışmaları ve sanatsal etkinlikler de yapılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.