Dolar 34,1052
%-0.01
Euro 38,1801
%0.03
Altın 2.916,210
%0.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'da yapılacak otomasyonlu otopark için yıkım çalışmaları başladı

Manisa'da yapılacak otomasyonlu otopark için yıkım çalışmaları başladı

Manisa Belediyesi’nin, Verem Savaş Dispanseri yanında bulunan Subay Lojmanları’nın yerine yapacağı 600 araçlık otomasyonlu katlı otopark için yıkım çalışmaları başladı. Yaklaşık 1,5 yıldan bu yana devir için beklenen ve geçen günlerde...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 12:39
Manisa Belediyesi’nin, Verem Savaş Dispanseri yanında bulunan Subay Lojmanları’nın yerine yapacağı 600 araçlık otomasyonlu katlı otopark için yıkım çalışmaları başladı. Yaklaşık 1,5 yıldan bu yana devir için beklenen ve geçen günlerde Millî Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tapu devir işlemlerinin ardından teslim edilen lojmanlar, belediye ekiplerince yıkılıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, güvenli yıkım işleminin ardından açılacak ihale sonucu, yüklenici firmanın kısa süre içinde otopark yapımına başlayacağını söyledi. Tapu devriyle birlikte yıkım çalışmalarına hız verdiklerini belirten Çöllü, “Manisa’nın çözülmesi gereken bir problemini daha çözüme kavuşturmak için önemli bir adım attık. Yaklaşık 1,5 yıldır beklediğimiz tapu devri gerçekleşti ve bundan sonraki süreç de ihale prosedürlerini kapsıyor. İhale tarihi de 14 Ağustos 2013 olarak belirlendi. Şu anda lojmanların yıkımını gerçekleştiriyoruz. Bunun yanısıra şikayet dolayısıyla KİK’e giden Emekliler Parkı’ndaki prosedür de kısa süre içinde çözüme kavuşacak ve oradaki çalışmalara da hız vereceğiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.