Dolar 34,1149
%0.02
Euro 38,2260
%0.15
Altın 2.916,920
%0.08
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terazi kullanımına yönelik veri bankası oluşturuluyor

Terazi kullanımına yönelik veri bankası oluşturuluyor

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki semt pazarlarında esnafın kullandığı hassas tartı ve teraziler denetlendi. Denetimlerde uygun olan terazilere alışveriş güvenliği logosu yapıştırılıyor. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 12:10
Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki semt pazarlarında esnafın kullandığı hassas tartı ve teraziler denetlendi. Denetimlerde uygun olan terazilere alışveriş güvenliği logosu yapıştırılıyor. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, haftanın değişik günlerinde kurulan semt pazarlarında esnafın kullandığı hassas tartı ve terazilerin kontrol ediyor. Muayenesini yapan ekipler, Antalya’da bir ilki gerçekleştirerek terazi kullanımına yönelik veri bankası oluşturuyor.

Ekipler ayrıca denetimler sonucu kurallara uygun terazilerin üzerine alışveriş güvenliğini simgeleyen belediyenin logosunu da yapıştırıyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, denetimlerin ilçede bulunan işletmelerde de yapılacağını vurguladı. Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçtiğini kaydeden Başkan Böcek, “Tüm pazarlarda hassas tartı ve terazilerin denetimine başladı. Muayene zamanı geçen ve kurallara uymayan terazileri kullanan pazarcı esnafına uyarıda bulunan ekiplerimiz, kurallara uygun terazilerin üzerine belediyenin logosunun bulunduğu etiketleri yapıştırıyor.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.