Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş mitingin ardından yapılan spekülasyonlara sert tepki gösterdi!

Karataş mitingin ardından yapılan spekülasyonlara sert tepki gösterdi!

Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen Bayrak Mitingi’nin ardından"katılımcı kişi sayısı" ile ilgili tartışma çıkmıştı. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Bayrak Mitingi’nin İzmir’e çok yakıştığını ve çok güzel bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti, mitingi karalamaya ve üzerini örtmeye çalışanların olduğunu söyledi. Mitingdeki katılım hakkında rakam veren Karataş, “Gündoğdu Meydanı’nda sadece bir tek kişi vardı. Tek vücut olmuş tek bir iradeyi yansıtan bir tek kişi…Bütün İzmir o gün tek bir vücuttu”dedi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 12:16
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "bayrak" ismiyle Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği miting sonrası "katılımcı kişi sayısı" ile ilgili tartışma çıkmıştı. MHP'liler, Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda düzenledikleri mitingle ilgili, "Cumhuriyet mitinginden sonra en yüksek katılımlı miting gerçekleşti yorumları yaparken, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, miting de 60 bin kişi olduğunu söylemiş ve mitinge CHP’lilerin destek verdiği iddiasında bulunmuştu.MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş düzenlediği basın toplantısında Gündoğdu’daki mitingdeki katılım hakkında ilk kez rakam verdi. Karataş, AK Parti İzmir Teşkilatı'nada mitinge yönelik açıklamaları nedeniyle çattı.

Bayrak Mitingi’nin İzmir’e çok yakıştığını ve çok güzel bir şekilde gerçekleştiğini ifade eden Karataş, mitingi karalamaya ve üzerini örtmeye çalışanların olduğunu söyledi. İzmirliler’in ve MHP’nin 20 Nisan’da milli değerlerin korunması ve yaşatılması bakımından kararlılık gösterdiğini söyleyen Karataş, mitingdeki katılımla ilgili spekülasyonların yapılmasına tepki gösterdi.

GÜNDOĞDU’DA BİR TEK KİŞİ VARDI
“Meraklılarına haykırıyorum” diyen Karataş, “20 Nisan 2013 Bayrak Mitingi’nde İzmir Gündoğdu Meydanı’nda sadece bir tek kişi vardı. Tek vücut olmuş tek bir iradeyi yansıtan bir tek kişi…Bütün İzmir o gün tek bir vücuttu…Gündoğdu Meydanı’ndan bir tek ses duyuldu;Söz konusu vatanda gerisi teferruattır”dedi.

GÖRÜNTÜ KORKUTTUĞU İÇİN KONUŞUYORLAR
Siyasi partilerin İzmir’de yaptıkları mitinglere bakıldığında Bayrak Mitingi’nin şimdiden siyasi organizasyon olarak en başta yer aldığını söyleyen Karataş, başta AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay olmak üzere AK Parti cephesinden mitingdeki katılım hakkında gelen açıklamalara tepki gösterdi ve şunları söyledi; “CHP’nin tabanı MHP’ye kayıyor demişler. Acaba kendi tabanları nereye gidiyor görmüyorlar m? CHP’li belediyelerin mitinge adam taşıdığını söylemişler. Tek bir CHP’li yetkilinin mitingle ilgili bir gayreti olmadı. Bu koca bir yalan…Oraya gelen İzmirli milli değerlere sahip çıkmak için geldi. Mitinge yürekten destek verdi. Neden başarıyı kıskanmıyorla? Mitingi biz yapıyoruz. İzmirli memnun oluyor. Tasası onlara kalıyor.Mitingdeki görüntü korkuttuğu için konuşuyorlar.”

TAHTEREVALLİ SİYASET DÖNEMİ BİTTİ
İzmir’de siyasetin eskisi gibi olmayacağını söyleyen Karataş, “ Tahterevalli siyaset dönemi bitti artık. Bizim çıtamız yüksek. Büyükşehir dahil 30 ilçeye de talibiz. MHP iddialı olacak tabiî ki…Bir tarafa CHP’yi bir tarafa AKP’yi koyun MHP’nin ne için kim için mücadele ettiğine bakın” dedi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.