Dolar 34,1254
%-0.03
Euro 38,1316
%0.57
Altın 2.895,230
%0.34
Bist-100 10.056,00
%1.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı harıl harıl

CHP Bayraklı harıl harıl

2014 seçimlerinde sonucu merakla beklenen ilçelerden biri olan Bayraklı’da CHP harıl harıl çalışıyor. 2014 seçimlerinde büyük önem verdiği Bayraklı’da AK Parti son dönemlerde istifalarla sallanırken, CHP ilçe örgütü her hafta mahallelerde yeni isimleri partiye kazandırıyor.Esnaf ziyaretlerini uzun zamandır aralıksız sürdüren ilçe örgütü daha geniş katılımlı çalışmanın startını Tepekule’den verdi.

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 09:23
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere 1 yıldan az bir zaman kalırken partilerde sahada çalışmalarına hız verdi. 2009’da seçimler öncesi Karşıyaka’dan ayrılarak ilçe olan Bayraklı’da ipi göğüsleyen CHP, 2014 içinde iddialı bir şekilde çalışıyor. AK Parti’nin yerel seçimlerde önem verdiği ve partinin İzmir’de en çok üyesinin bulunduğu yerlerin başında gelen Bayraklı’da CHP ilçe örgütü bir yandan harıl harıl partiye üye kazandırırken bir yandan da mahalle ziyaretleriyle vatandaşla bir araya geliyor.

AK PARTİ’DE İSTİFALAR CHP’DE ROZET ŞOV
İl Başkanlığı’nın başlattığı üye kampanyasında üst sıralarda yer alan CHP Bayraklı partiye her hafta yeni isimler kazandırıyor. AK Parti Bayraklı Teşkilatı’nda üst üst yaşanan istifaların aksine CHP Bayraklı adeta ‘rozet şov’ yapıyor. İlçe örgütü son olarak Fuat Edip Baksi Mahallesi’nde 46 vatandaşa CHP rozeti taktı.Gerçekleşen mini törende Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İl Yöneticisi Naide Atalay da hazır bulundu.



İSTEK VE ŞİKAYET YERİNDE DİNLENİYOR

Partiye yeni isimleri kazandırmanın yanında vatandaşla da birebir temas kuran CHP Bayraklı esnaf gezilerinin startını verdi. Tepekule Mahallesi’nden başlattığı ziyarette İlçe Başkanı Levent Ölçer ve yöneticiler esnafın istek ve şikayetlerini yerinde dinleyip CHP’nin politikalarını belediyenin de gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri anlatıyor.



ÖLÇER:HALK BELEDİYEDEN MEMNUN

Çalışmaların çok iyi gittiğini belirten İlçe Başkanı Levent Ölçer, “ Partiye ciddi bir katılım var. İzmir’de CHP örgütleri arasında üye kazandırmada üst sıralardayız. Belediyemiz iyi çalışıyor. Halk belediyeden memnun. Kimseyi ayırmadan ötekileştirmeden verilen hizmeti vatandaş görüyor ve CHP’ye geliyor. Genel Başkanımız Cumhuriyetle Atatürk’le kavgası olmayan herkesi partiye davet ediyordu. Bizde Bayraklı’da bu daveti yapıyoruz” dedi. Esnaf gezilerini uzun süredir yaptıklarını ancak geniş katılımlı olarak yeniden startını verdiklerini belirten Ölçer, “ Yönetici arkadaşlarımızla birlikte startı Tepekule’den verdik. Esnafı dolaştık. Beklentilerini sorduk. Şikayetleri varsa not ettik. Özellikle belediye çalışmalarından çok memnunlar. Parti politikalarını da doğru bulduklarını söylediler. Biz de ziyaretten memnun ayrıldık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.