Dolar 34,1259
%-0.03
Euro 38,1013
%0.49
Altın 2.900,690
%0.53
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençler sosyal medyada hedef büyüttü

AK Gençler sosyal medyada hedef büyüttü

Türkiye ve İzmir'de sosyal medya kullanıcılarının sayısının her geçen artması, İzmir'deki AK Parti gençlik kollarının, "sosyal medya" timi kurmasına neden oldu. Facebook ve twitter'ı aktif olarak kullanan AK Partili 50 genç, 7/24 sosyal medyayı takip edecek. AK Parti hakkında ortaya atılan yanlış bilgilere anında cevap verip, kullanıcıları bilgilendirecek.

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 09:48
İZMİR - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, "Düzenleyeceğiniz miting için günlerce çalışıyorsunuz, 50-100 bin kişi geliyor. Ancak sosyal medya aracılığı ile 100 binlerce kişiye kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. Partimize karşı yürütülen kara propagandaya da engel olacağız" dedi.
Türkiye'de Facebook kullanıcılarının sayısı 32 milyon, twitter'ın ise 7.5 milyona ulaşması siyasi partilerin bu yönde çalışma yapmasına neden oldu. Sosyal medya üzerinden yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan siyasiler, tek bir tuşla binlerce insana ulaşma imkanına kavuştu. İzmir'de AK Parti gençlik kolları da, sosyal medyayı takip etmesi için 50 kişilik bir ekip kurdu. Belirlenen isimler, Gençlik Kolları Genel Merkezi'nden gelen sosyal medya uzmanı Caner Bayrak'tan yapmaları gerekenler konusunda eğitim aldı. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kırkpınar, binlerce kullanıcısı olan sosyal medya üzerinden bazı kişilerin partileri ile ilgili kara propagandası yürüttüğünü öne sürerek, "Bu insanlar yalan yanlış şeyler söylüyorlar. Yapılan icraatları çarptırıyorlar. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Onların söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını kanıtları ile ortaya koyacağız. Sanal alem insanların hayatlarında artık çok önemli. Özellikle gençler akıllı telefonlarından sosyal medyayı takip ediyor. Bunun için özel bir ekip kurduk. İzmir'de ve genelde yaptığımız çalışmaları koordineli bir şekilde bu alan üzerinden anlatacaklar. Özellikle twitter'da gündem olmaya çalışacağız. İnsanları tahrik eden söylemler içinde asla olmayacağız. Sadece bize göre doğru olanları anlatacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.