Dolar 34,1990
%0.05
Euro 37,9258
%-0.44
Altın 2.913,640
%0.61
Bist-100 9.618,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kar’dan Hamide öğretmen’e vefa…

Kar’dan Hamide öğretmen’e vefa…

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar; ilçesinin en yaşlı öğretmenini evinde ziyaret etti. Cumhuriyetin öğretmenlerinden olan ve binlerce öğrenci yetiştiren, 80 yaşındaki Hamide Demirbilek, Kar’ın ziyaretinden çok mutlu olurken, duygulu anlar da yaşandı.

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 14:24
İZMİR-Sadece bir gün değil her zaman hatırlanmak istediğini söyleyen Hamide Öğretmen; “ Her şeyimle Cumhuriyetimize bağlı öğrenciler yetiştirdim. Sadece bir gün değil, her gün onları düşünüyorum ve ilgilerini bekliyorum. Çoğu öğrencim İzmir’de olduğumu bilmedikleri için arayamıyorlar. Öğretmenler gününde farklı birçok kişi arıyor, geliyor. Fakat bir daha uğramıyorlar. Düştüm ve 2 yıl yattım kimse geçmiş olsun bile demedi. Bir daha ziyaretime gelmenizi isterim ” diye konuştu.

Cendereden çıkış, öğretmenlerle olacak…

Cumhuriyetin yaratıcıları, toplumun gelişmesi için en önemli yapı taşı olan öğretmenlere minnet duyulması gerektiğini belirten CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Kar, “Sizin gibi değerli öğretmenler, başımızın tacıdır. Biz sizi bundan sonra sık sık ziyaret ederiz. Ben bugün değil bundan sonra da siz ve ben yaşadığım müddetçe sizleri ziyarete geleceğim” dedi.
Türkiye’nin içinde bulunduğu cendereden de öğretmenlerin sayesinde çıkacağını belirten Kar, “ Sizler Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün talebelerisiniz. Bizler de sizlerin. Bugün öğretmenlerimizin hakettikleri değeri görmedikleri gibi, şiddete de maruz kaldıklarını görüyoruz. Bu karanlık tablonun yok olması yine öğretmenlerimiz sayesinde olacaktır. Sizin önderliğinizde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tekrar tekrar kutluyorum”

Duygulu anlar

Kar ve Hamide öğretmen uzun uzun sohbet ederken, 80 yaşındaki Hamide öğretmenin sağlık sorunları ve yalnızlığını dinleyen Kar, gözlerinin dolmasını engelleyemedi. Kar; ziyaretlerini rutin olarak sürdüreceğinin sözünü verdi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.