Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Kavgaları bırakın”

“Kavgaları bırakın”

Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı Mustafa Gürkan, CHP Güzelbahçe belediye başkanlığı için aday adayı oluyor. Belediye başkanlığı için kolları sıvayan Gürkan, 27 Ağustos 2013 Saat 12.30’da CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’na dosyasını teslim edecek.

  • Ege Postası
  • 26.08.2013 - 16:55
İZMİR- Güzelbahçe halkının kendisine aday olması için çağrıda bulunmasından dolayı mutluluğunu dile getiren dernek başkanı Gürkan “ Güzelbahçe’ye dair mevcut birçok sorunda sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Yeni projeler üretiyoruz. İnsanlar bize bu projeler üretmemizde yeni fikirler vermeye devam ediyor. Telefonla, internet yoluyla ve bizzat görüşmelerimizde Güzelbahçe’ye yönelik isteklerini bize bildiriyor. Hastane konusundaki çabamız aynı şekilde sürüyor. Projelerimizi ise tartışmaya açmıştık. Gelişmeler devam ederken, Güzelbahçe halkı bizi bu koltuğa layık gördü. İlçemiz duyarlılığı, açık sözlülüğü ve cesaretiyle bambaşka bir yer. Biz de bunun bilincindeyiz . Çünkü biz halkın talimatıyla hareket ediyoruz. Onların hizmetindeyiz. Bana bu değişimin içinde böyle bir yer vermek istediklerini söylediler. Ben de onlara asla yılmadan, yüreğimi ortaya koyarak savaşacağımı söyledim. İktidarın türlü oyunlarında bileğimizi büktürmeyeceğiz. Bir Güzelbahçe delikanlısı olarak onlardan bu sözü alıyorum. Gelin partimize hizmet edelim. Yerel yönetimlerde kavgaları bırakın. İlçemize barış ve huzur ortamı getirmek istiyorum” dedi.

Mustafa Gürkan kimdir'
1970 yılında Bartın’da doğdu. Atatürkçü ve sol görüşlü bir ailenin çocuğu olarak yetişti. Genç yaşlarda siyasetle tanıştı. Üniversite eğitimini Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitim aldı. Ticaretle uğraşan Gürkan, aynı zamanda birçok ülke ile siyasi ve ticari ilişkilerde bulundu. 23 yıldır Güzelbahçe’de ikamet edip, halk arasında ilçenin her türlü sorununa karşı duyarlılığı ile biliniyor. Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı ve birçok sivil toplum kuruluşunun üyesidir. Aynı zamanda gazetecilik de yapan Gürkan, 2 çocuk babasıdır

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.