Dolar 34,2688
%0.08
Euro 37,6567
%0.07
Altın 2.915,450
%-0.21
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayseri’de dolu yağışı ekili arazilere zarar verdi

Kayseri’de dolu yağışı ekili arazilere zarar verdi

Kayseri’de akşam saatlerine doğru başlayan yağmur yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı ekili arazilere zarar verdi. Kayseri genelinde iki gündür akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ile birlikte dolu düşmesi...

  • Ege Postası
  • 09.06.2013 - 18:44
Kayseri’de akşam saatlerine doğru başlayan yağmur yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı ekili arazilere zarar verdi.

Kayseri genelinde iki gündür akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ile birlikte dolu düşmesi ekili arazilere büyük zarar verdi. İlk belirlemelere göre Melikgazi ilçesinde büyük bir bölümü ile Gesi Mahallesi ve bölgesi, Ağırnas kasabası ve civarı, Bünyan ilçesinde yağan dolu ekili arazilerde önemli ölçüde zarar meydana getirdi. Buğday ve arpa ekili olan arazilerde şiddetli dolu başaklara zarar verirken, sebze fideleri ve meyve ağaçları da doludan nasibini aldı. Fidelerin büyük bir kısmı dolunun etkisiyle kırıldı. Gök gürültülü yağış sırasında düşen yıldırımın etkisiyle bazı yerleşim merkezlerinin elektrikleri de kesildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.