Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kendi bayramlıklarını kendileri dikiyor

Kendi bayramlıklarını kendileri dikiyor

Gaziantep’in Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Aktoprak Sosyal Tesisi’nde giyim kursu gören kadınlar hem aile bütçelerine katkı sağlıyor hem de kendi bayramlıklarını kendileri dikiyor.     Toplam 30 kursiyerin bulunduğu...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 14:46
Gaziantep’in Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Aktoprak Sosyal Tesisi’nde giyim kursu gören kadınlar hem aile bütçelerine katkı sağlıyor hem de kendi bayramlıklarını kendileri dikiyor.

    Toplam 30 kursiyerin bulunduğu Şehitkamil Belediyesi Aktoprak Sosyal Tesisi'nde bir ayda yüzün üzerinde etek, onlarca gömlek, çocuk elbisesi ve genç elbisesi dikildi. Yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle dikiş nakış öğrenen kadınlar bayramlıklarını dikiyor. Dışarıdan sipariş almaya başladıklarını belirten kursiyerler, bu kurs sayesinde aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Kursta bir ay içerisinde dikiş nakış öğrenen ve rengarenk elbiseler ortaya çıkaran kursiyerler, katkılarından dolayı Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür etti.

    Aktoprak Sosyal tesisi aile merkezi giyim kursu hocası Zeliha Bostancı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerine her türlü desteği verdiğini, ayrıca dikiş makinesi ve kumaşlar gönderdiğini kaydetti. Songül Ertürk isimli bir kursiyer ise “Bu kurs sayesinde aile bütçelerimize katkı sağladık. Kendi eş dost, çocuklarımızın bayramlıklarını diktik.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.