Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Keskin ve Tamaylıgil İzmir'e çıkarma yapacak

Keskin ve Tamaylıgil İzmir'e çıkarma yapacak

Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil İzmir’e çıkarma yapacak ilçe örgütleri ve belediye başkanları ile bir araya gelecek. Dört günlük İzmir çıkarmasında Keskin ve Tamaylıgil partide daha önce çeşitli kademelerde görev almış ancak şimdilerde geri planda olan ya da partiye küskün duran isimler ile de bir araya gelecekler.

  • Ege Postası
  • 15.10.2012 - 17:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Yerel seçimin startını veren CHP’de Genel Merkez çalışmaların, hızlı, etkin ve başarılı olması için ülkede  seçim çevrelerini, 25 bölgeye ayırarak  her bölgeden bir milletvekilini sorumlu olarak görevlendirdi. İzmir, İstanbul ve Ankara’ya özel önem veren Genel Merkez buraların örgütlerinin denetimini ise  Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'e vermişti. Keskin ve Tamaylıgil bu hafta  İzmir’e çıkarma yapacak ilçe örgütleri ve belediye başkanları ile bir araya gelecek.

DÖRT GÜN SÜRECEK

İstanbul’daki 7 günlük çalışmalarını tamamlayan Keskin ve Tamaylıgil 17 Ekim akşamı İzmir’e geliyor. 18-19-20 ve 21 Ekim’de ilçe örgütleri ve belediye başkanları ile bir araya gelecek olan Keskin ve Tamaylıgil kentte özel bir çalışma yapacak.

 PARTİYE KÜSKÜN VE MESAFELİ DURAN İSİMLERE ÇAĞRI

Kendilerine verilen görev nedeni ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil   ile birlikte İzmir’de örgütlerin çalışmalarını tüzük çerçevesinde yerinde inceleyeceklerini belirten Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, “ 4 günlük ziyaretimizde örgüt ile buluşacağız. Ayrıca belediye başkanları ile de bir araya geleceğiz. Öncelikli amacımız ilçe örgütlerinin çalışmalarını yerinde incelemek olacak. Ayrıca karşılıklı bilgi alışverişi yapacağız. Örgütlerin eleştirilerini sıkıntılarını tavsiyelerini dinleyeceğiz.  Yerel seçim sürecinde objektif kararlar almamız açısından önemli bir birliktelik olacak” dedi. Dört günlük İzmir çıkarmasında  partide daha önce çeşitli kademelerde görev almış ancak şimdilerde geri planda olan ya da partiye küskün duran isimler ile de bir araya geleceklerlerini belirten Keskin  “ İzmir’e gelmeden önce partimize küskün, mesafeli duran daha önce çeşitli kademelerde yer almış arkadaşlarımıza sesleniyorum. Bu süreçte onların partide aktif yer almasını önemsiyoruz. Eleştirilerinin ve tavsiyelerini dinlemek istiyoruz. İlçelerdeki ziyaretlerimizde onları bekliyoruz “ dedi.

Keskin ve Tamaylıgil geçtiğimiz günlerde İstanbul’a çıkarma yapmış 38 ilçe örgütü ve 11 belediye başkanı ile bir araya gelmişti.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.