Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu: ''Bu isimlerin dışındakilere itibar etmeyin''

Kılıçdaroğlu: ''Bu isimlerin dışındakilere itibar etmeyin''

MYK toplantısında bir Genel Başkan Yardımcısı sordu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu kadrosunu açıkladı. Kılıçdaroğlu "Bu isimlerin dışındakilere itibar etmeyin'' diyerek tabana mesaj gönderdi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2013 - 14:58
ANKARA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yakın çalışma arkadaşlarının listesini MYK'da açıkladı. "Bu isimlerin dışındakilere itibar etmeyin'' dedi. Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin'in bir yakını ameliyat olduğu için katılamadığı MYK toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olduğu iddia edilen kişilerin yarattığı rahatsızlık dile getirildi. Bir genel başkan yardımcısı, MYK toplantısında "Sayın genel başkanım, danışmanınız olduğu söyleyen bazı kişiler, belediye başkan aday adaylarına söz veriyor, seni aday yapacağım, diyor. Bu da örgütlerde rahatsızlık yaratıyor'' dedi. Rahatsızlığın, bazı kişilerin "Genel Başkan Danışmanı" , "Genel Başkan Danışmanının Yardımcısı'' ibareli kartvizitler bastırması ve belediye başkan aday adaylarıyla genel merkez adına görüşmeler yapmasından kaynaklandığı öğrenildi.

 

DANIŞMANLARINI AÇIKLADI

Edinilen bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sözler üzerine danışmanlarının isimlerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, Baki Özilhan'ın Genel Başkanlık İletişim Sorumlusu, Veli Özdemir'in ise "İletişimden Sorumlu 2. isim'' olduğunu ifade etti. CHP lideri, Dr. Rasim Bölücek'in Siyasal İletişimden Sorumlu Başdanışman olduğunu da açıkladı. Bölücek'in Türkiye ve İstanbul politikalarının oluşturulmasında aktif rol alacağını belirtti. Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında Rasim Bölücek'in CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e bağlı olarak çalışacağını da dile getirdi.

CHP lideri, İstanbul Karaköy'de pazar günü hizmete açılan İletişim ve Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki çalışmaların da Tekin'e bağlı olarak çalışacak Rasim Bölücek tarafından yürütüleceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, finansman konusunda ise Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ı görevlendirdiğini dile getirdi. CHP lideri, İstanbul Karaköy'de hizmete sokulan binada yapılacak çalışmalar konusunda MYK ile irtibatı da Gürsel Tekin'in kuracağını belirtti. Öte yandan, bir yakını ameliyat olduğu için MYK'ya katılamadığı öğrenilen Gürsel Tekin'in önümüzdeki günlerde siyasal iletişime ilişkin yeni projeleri MYK'ya sunacağı belirtildi.

 

BAŞKA DANIŞMANIM YOKTUR

MYK toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, danışmanları olarak ise iki ismi telafuz etti. Kılıçdaroğlu, "Şükrü Karaca siyasi danışmanımdır. Recep Cengiz ise Sosyal Medyadan Sorumlu Danışmanım olarak görev yapacak'' dedi. Kılıçdaroğlu, "Bu isimlerin dışında genel merkezde ya da başka bir yerde herhangi bir danışmanım yoktur. Bunu tüm parti örgütlerimizin bilmesi gerekir'' ifadesini kullandı.

Edinilen bilgiye göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu MYK sonrası kendisine yakın çalışan isimlerin listesini de çıkarttırdı. Buna göre, Kılıçdaroğlu'na yakın olarak çalışan isimler şunlar:

Tuncay Ceylan - Genel Merkez Özel Kalem Müdürü

Şükran Kütükçü - TBMM'deki Özel Kalem Müdürü

Kemal Işıldak - Genel Merkez Özel Kalem Müdür Yardımcısı

Ali Öztunç - TBMM Basın Müşaviri

Ali Kılıç - Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü.

(Gerçekgündem)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.