Dolar 34,2560
%0.04
Euro 37,6125
%-0.07
Altın 2.887,380
%0.02
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimsesiz öğrencilere kucak açıp, sportif başarıda etken oldular

Kimsesiz öğrencilere kucak açıp, sportif başarıda etken oldular

Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğretmenleri, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilere, kendi okullarında eskrim ve okçuluk dersi veriyor. Cahit Nakıboğlu Koleji öğretmenlerinden Mehmet Ali Kala, eğitim verdikleri...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:07
Gaziantep Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğretmenleri, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Sevgi Evleri’nde kalan öğrencilere, kendi okullarında eskrim ve okçuluk dersi veriyor.

Cahit Nakıboğlu Koleji öğretmenlerinden Mehmet Ali Kala, eğitim verdikleri öğrencilerin önemli başarılara imza atmalarının, kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Örnek olan proje, iki öğrencinin fikriyle ortaya çıkmıştır. Özel Cahit Nakıboğlu Koleji’nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı yurt ve Sevgievleri’nde kalan öğrencilere, kurs veriyoruz. Amacımız, bu çocuklara kimsesiz olmadıklarını hissettirmek ve bir şeyleri başarma duygularını geliştirerek, topluma kazandırılmalarını sağlamak. Bu öğrenciler, spor dallarında kendilerini geliştirdikleri gibi, katıldıkları turnuvadan da başarılı şekilde dönerek, bizleri mutlu etmekte.” diye konuştu.

Öte yandan Sevgievleri’nde kalan, aynı zamanda Cahit Nakıboğlu Koleji’nde eğitim gören Adem Şahin, 23 Nisan şenlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda, atletizmde Gaziantep birincisi olmayı başardı. Ayrıca öğrenciler, okçuluk dalında da takım olarak il üçüncüsü oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.