Dolar 34,2104
%-0.03
Euro 37,5271
%0.14
Altın 2.874,790
%0.18
Bist-100 9.109,00
%-0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılay'dan Kokut Kaymakamı Daldal'a teşekkür

Kızılay'dan Kokut Kaymakamı Daldal'a teşekkür

Muş'un Korkut ilçesinde Kızılay Derneği'nin faaliyetlerine sağladığı katkılardan dolayı Kaymakam Adnan Daldal'a teşekkür plaketi verildi.İlçede yaptıkları bütün faaliyetlere Kaymakam Daldal’ın destek verdiğini ifade eden Fatih Bilgin,...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 11:59
Muş'un Korkut ilçesinde Kızılay Derneği'nin faaliyetlerine sağladığı katkılardan dolayı Kaymakam Adnan Daldal'a teşekkür plaketi verildi.

İlçede yaptıkları bütün faaliyetlere Kaymakam Daldal’ın destek verdiğini ifade eden Fatih Bilgin, “Biz gönüllüyüz. Hiçbir karşılık beklemeden çalışan iyilik kuruluşuyuz. Bu bağlamda faaliyetlerimize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

19 Nisanda kan bağış kampanyası başlatacaklarını belirten Bilgin, Korkutluları kan vermeye davet etti. Bilgin, “En ücra köylere kadar hizmetlerimizi götürmeye çalışıyoruz. Kan bağışı konusunda standartların üzerine ulaştık. Hedefimiz buna daha da yükseltmek. Hepimize bir gün kan lazım olabilir. Hem sağlımız hem de ihtiyacı olanlar için kan vermeliyiz. Bir ünite kan bir can demektir.” diye konuştu. Kan bağışlarında ayrıca Kızılay’ın kan tahlilleri yaptığını ve bağışçıya bilgi verdiğini aktaran Bilgin, kan vermenin önemine değindi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.