Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta bayramlaşma

Konak'ta bayramlaşma

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, CHP İl ve İlçe yönetimini ziyaret ederek partililerin Ramazan Bayramını kutladı; ziyaretlerin ardından ise belediye personeliyle bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 07.08.2013 - 09:56
İZMİR- Başkan Tartan, ilk bayram ziyaretini CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in makamında gerçekleştirdi. Dikili Başkanı Osman Özgüven’in de katıldığı buluşmada il yönetimi, belediye meclis üyeleri ve partililer bir araya geldi. 
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la tüm örgüt adına gurur duyduklarını ifade ederek, “Hakan Tartan, kentimize uzun yıllardır hizmet eden, siyaseti seven ve ilgi duyan, kentle, ülke ile ilgili her zaman önemli görüşleri olan bir arkadaşımız. Umuyorum bundan sonra da hem kentimize hem partimize hizmet eder. Partimizin önemli güçlerinden biri. Parti olarak kendisinden her zaman her kademede hangi görevde olursa olsun, desteği zaten bizimleydi bizimle olmaya devam eder” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanlığının ardından ilçe örgütünü de ziyaret eden Başkan Tartan, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu ve ilçe yönetimiyle bayramlaştı. Bayram ziyareti için yönetim ve partililer adına teşekkür eden Karamustafaoğlu, “Hakan Tartan’la neredeyse otuz yıldır siyasetçi-gazeteci ilişkisiyle başlayan bir tanışıklığımız var. Her zaman olduğu gibi yönetimde olduğum bir buçuk yıl boyunca da tatlı, samimi ama asla vıcık vıcık olmayan bir iletişim içerisindeyiz. İsteğimiz önümüzdeki seçimleri başarıyla tamamlamak” dedi.

Belediye personeliyle de bayramlaşarak İzmir’e ve toplumun bütününe birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bir bayram dileğinde bulunan Başkan Tartan şöyle konuştu:
“Ramazan Bayramında Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımımız Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Avrupa liglerinde ülkemizi temsil edecek. Bayrama biraz da bu başarının heyecanıyla giriyoruz. Eski dostlarla, mücadele arkadaşlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek sevgi tohumlarını yeşertmek adına atım atıyoruz. Birlikte gerçek bir sinerji yaratıyoruz ve bu güzellik sadece kente değil Türkiye’ye de yansıyacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.