Dolar 34,1230
%-0.04
Euro 38,1432
%0.6
Altın 2.912,260
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta her şey olumlu

Konak’ta her şey olumlu

Marmarisli Yiğit Yaşar; nam-ı diğer ‘Olumlu Yaşar’ Konak Belediyesi’nin ‘Mavi Kapak’ kampanyasına bir buçuk ton mavi kapakla destek verdi. İhtiyaç sahiplerine kendisinin de bugüne kadar çok yardımcı olduğunu, kişisel çabalarıyla 64 kişiye tekerlekli sandalye, hasta yatağı ve akülü araba verdiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 10:19
İZMİR - Yiğit Yaşar, “Ben hayata her zaman olumlu bakıyorum. O nedenle lakabım Olumlu Yaşar. İnsanlara etmeyi yapmayı çok seviyorum. Robin Hood gibi olandan alıp, olmayana veriyorum. Köy okullarında okuyan çocuklara giysi, kitap yardımında da bulunuyorum. Konak Belediye Başkanımızı yakından takip ediyorum. Kendisi de benim gibi yardım etmeyi seven biri. O nedenle Mavi Kapak kampanyasına ben de destek vermek istedim. Marmaris halkıyla kısa zamanda topladığımız kapakları Başkanımıza teslim ettim. İhtiyaç sahiplerine bir katkımız olursa ne mutlu” dedi.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kampanyayı başlatan Ege Üniversitesi Dişçilik Fakültesi’nden devraldıklarını ancak bu kampanyanın çok benimsendiğini ve artık halkın kampanyasına dönüştüğünü belirtti. Tartan, “Şehir dışında da kampanyanın yankı bulması bizi çok mutlu etti. Her destek engelli vatandaşlarımıza dönüyor. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.