Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kriz yaratan o iddiaya yanıt: Böyle talebimiz yok

Kriz yaratan o iddiaya yanıt: Böyle talebimiz yok

Bergama'da İlçe Başkanı Şimşek'e “Bizim listemizle seçime gir” baskısı yapıldığı iddiasına CHP üyesi Kuşçu'dan yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 25.10.2017 - 16:54

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Bergama İlçe Başkanlığında parti üyesi Hüseyin Kuşçu’nun basın toplantısı yapma isteğinin ilçe başkanlığınca kabul edilmemesinin ardından İlçe Başkanı Ayşe Şimşek konuyu İl Başkanı Güven’e iletince Güven, “Yapamaz, mesajla duyurun” demişti. Duyurunun ardından Başkan Güven’in konuyu yerinde incelemek üzere görevlendirdiği il yöneticileri tüzük vurgusu yaparak konuyu tatlıya bağlamıştı. Bunun yanında Kuşçu'nun İlçe Başkanı Şimşek'e “Bizim listemizle aday olacaksınız” baskısı yaptığı iddia edilmişti. Kuşçu Egepostası'na yaptığı açıklamada iddiaların gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek “Böyle bir talebimiz olmadı” dedi.

İlçe Başkanlığından tek liste talepleri olduğunu ifade eden Kuşçu “Bahsedilen gün üye ve delegelerimize Bergama ilçe kongresine birlik ve beraberlik içinde tek liste ile seçime gidelim önerisinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Ne olmuştu:

Bergama CHP üyesi Hüseyin Kuşçu’nun bireysel hedefleri ve 2019 yolunda parti içi konuları ele alacağı basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmasının ardından İlçe Başkanı Ayşe Şimşek toplantıya izin vermeyerek konuyu İl Başkanı Asuman Ali Güven’e iletmişti. Güven ise İlçe Başkanı Şimşek’ten gelen talep üzerine tüm parti üyelerine imzası olan mesaj ile ilçe başkanlıklarında toplantıların yapılacağı makamları hatırlatmış ve İl Yöneticileri Şirin Akgül ve Ömer Berk Gönençer’i konuyu yerinde incelemek üzere görevlendirmişti.

Bergama’yı tatlıya bağlayıp döndüler

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.