Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de ikinci istifa şoku

CHP’de ikinci istifa şoku

Bayındır’daki arsa krizi nedeniyle dünkü il yönetim kurulu toplantısında istifa dilekçesini sunan CHP İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen’in ardından ikinci istifa krizi yaşandı. İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Keskin il yönetime ait WhatsApp grubundan istifa edeceğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 25.10.2017 - 12:57

EGEPOSTASI -  Bayındır’da belediyeye ait arazinin Milletvekili Gürsel Erol’a ait şirkete satışının CHP İzmir İl Örgütü’nde yol açtığı deprem dinmedi. Satışa tepki gösteren İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen’in dünkü yönetim kurulu toplantısında istifa dilekçesini sunmasının ardından, İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Keskin de “Bir kardeşimizi harcadık” diyerek, yaşananlara tepki gösterip istifa edeceğini duyurdu.

İl Başkan Yardımcısı Keskin, il yönetim kurulu üyelerinin üyesi olduğu WhatsApp grubuna “İlk yönetim kurulu toplantısında gerekçelerimi sunarak kuruldan istifa edeceğim. Bütün kardeşlerime sunarım” mesajı yolladı. 

İŞTE O MESAJ

"Bütün bu olanları anlamak olanaksız. Her şey ve hayat bu denli ilkesiz olamaz, olmamalı. Bugün partinin ilkelerini savunan ve il yönetimi adına görev yaptığını sanan bir kardeşimizi harcadık, herkese hayırlı olsun. İnsanın bu denli yalnız ve güvensiz ve savunmasız kaldığı/bırakıldığı bir ortamda olmaktan son derece rahatsızım ve ilk yönetim kurulu toplantısında gerekçelerimi sunarak KURULDAN İSYİFA EDECEĞİMİ bütün kardeşlerimin bilgisine sunarım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.