Dolar 34,0853
%0.2
Euro 38,0434
%-0.03
Altın 2.835,880
%0.23
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küçük Rüzgar gözyaşlarıyla uğurlandı

Küçük Rüzgar gözyaşlarıyla uğurlandı

Beykoz’da, dün çöp kamyonun ezdiği 1,5 yaşındaki Rüzgar Eser Demir, ailesi ve yakınları tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi. Rüzgar'ın tabutunu iş bulmak için gittiği Kayseri'den dönün baba Veysel Demir taşıdı. Beykoz...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 14:46
Beykoz’da, dün çöp kamyonun ezdiği 1,5 yaşındaki Rüzgar Eser Demir, ailesi ve yakınları tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi. Rüzgar'ın tabutunu iş bulmak için gittiği Kayseri'den dönün baba Veysel Demir taşıdı.

Beykoz Merkez Mahallesi Ahmet Yatman Sokak'ta, dün sabah 08.00 sıralarında meydana gelen kazada anne Nurgül Demir, 1,5 yaşındaki oğlu Rüzgar Eser Demir ile birlikte çöp dökmek için evden çıkmış ve çöp toplama kamyonun altında kalarak can vermişti. Olay sonrası sinir krizleri geçiren anne Nurgül Demir de hastaneye kaldırılmıştı. Küçük Rüzgar'ın cenazesi bu sabah otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Annesinin görmesi için önce evine daha sonra da Beykoz Merkez Camii’ne getirildi. Çok sayıda akraba ve yakının katıldığı cenaze töreninde baba Veysel Demir’in bitkin düştüğü görüldü. Oturduğu sandalyeden doğrulmadan konuşan Veysel Demir, çocuğunu defnetmeden konuyla ilgili bir şey söylemek istemediğini söyledi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası küçük Rüzgar’ın tabutunu baba Veysel Demir omuzlayarak cenaze arabasına kadar taşıdı. Rüzgar Eser Demir’in cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Beykoz’daki Şahinkaya Mezarlığı’na götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.