Dolar 34,0625
%0.14
Euro 38,0651
%0.02
Altın 2.834,560
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lübnan ve Ürdünlü İzciler Başakşehir’de

Lübnan ve Ürdünlü İzciler Başakşehir’de

Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) organizasyonu ile Türkiye’ye gelen Ürdün ve Lübnanlı izciler Başakşehir Belediyesi’nin konuğu oldu. TİF’in düzenlediği Uluslararası İzci Kampı için Türkiye’de bulunan Lübnan ve Ürdünlü izciler...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 15:00
Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) organizasyonu ile Türkiye’ye gelen Ürdün ve Lübnanlı izciler Başakşehir Belediyesi’nin konuğu oldu.

TİF’in düzenlediği Uluslararası İzci Kampı için Türkiye’de bulunan Lübnan ve Ürdünlü izciler Başakşehir Belediyesi’nin Şamlar Tabiat Parkı’nda ki İzci Kampına misafir oldu. Badminton, okculuk, Flying Fox ve parkur eğitimleri gibi faaliyetlere katılan izciler gün boyunca Şamlar Ormanı’nda vakit geçirdi. Lübnan İzcilik Federasyonu Başkanı Wissam Hajjar, "Türkiye İzcilik Federasyonu’nun davetiyle buradayız. 5 yıldır İstanbul’a geliyoruz, Başakşehir’e ilk kez geldik. 52 kişilik izci grubumuzla 2 gün Başakşehir’de kalacağız. Çok güzel bir tesis, Türkiye İzcilik Federasyonu ile kardeş gibiyiz. Türk İzci liderlerine ve Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz." dedi.

Ürdün İzci Lideri İmad Aldebs de Başakşehir’e ilk kez geldiğini ve buradaki kampı çok beğendiğini belirtti, "46 kişilik bir izci grubuyla Ürdün’den geldik. Başakşehir İzci Kampını hepimiz çok beğendik, burada çok mutluyuz, İnşallah bundan sonraki yıllarda da tekrar gelme şansımız olur." diye konuştu.

Youssef al Hallo da Ürdün’den geldiklerini söyleyerek, "Yeni yerler gördük, yeni şeyler öğrendik, bizi burada misafir eden ilgilenen izci liderlerine ve burada olmamızı sağlayan Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. İzci Lideri Sajed Jeayd ise "Başakşehir’e ve İstanbul’a ilk kez geliyorum, istasyonu ve faaliyetleri çok beğendim. Burada bizi misafir eden Başakşehir İzci liderlerine ve Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.