Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de bol mesajlı bayramlaşma!

MHP İzmir'de bol mesajlı bayramlaşma!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanlığı’nda bayramlaştı. İl Başkanı Necat Karataş,” MHP İzmir Büyükşehir adayını parti mensuplarının onaylayacağı isim üzerinde tespit edilecek’’ dedi. 30 Mart akşamı amacın 30+1 olduğunu belirten Karataş, “MHP İzmir’de başarılı olamaz diyenler sürprizle karşılaşacak’’ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2013 - 15:32
EGE POSTASI - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde teşkilatın yoğun katılımıyla İl Başkanlığı’nda bayramlaştı. Bayramlaşma törenine ilçe teşkilatlarından aday adaylarına birçok isim katılırken, İl Başkanı Necat Karataş birlik beraberlik mesajları verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı, Kurban Bayramı için bir araya geldi. Bayramlaşma töreni için bayramın ikinci gününü seçen teşkilat tam kadro İl Başkanlığı’nda yerini alırken, törene İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile yönetimi, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, ülkü ocakları, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. İzmir İl Başkanı Necat Karataş partililere şeker tutarken, hem hükümete yüklendi hem de birlik beraberlik mesajları verdi.


GÜNDEMİ ORTADOĞU
Son yıllarda Müslümanların çektiği acıların son bulmasını temenni ederek konuşmasına başlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ‘’İslam aleminin çektiği sıkıntılar maruz kaldığı saldırılar, maruz kaldığı ızdıraplar hepinizin malumu... Bu mübarek günde düşündüğümüz de yanımızdaki ülkeler, Müslüman kardeşlerimiz maalesef ızdırapla karşı karşıya… Neden bu coğrafya bu sıkıntılarla karşı karşıya kalıyo? İlk önce akla gelen yaşadığımız bu coğrafyada sınırların da değişeceği düşüncesiyle hayata geçirilmeye çalışılan Büyük Ortadoğu projesinin neticeye götürülme çabası diyebiliriz’’ dedi ve geçmişte Irak’ta, Libya’da, Suriye ve birçok Müslüman ülkesinde yaşanan katliamları örnek gösterdi.

BU SÜREÇ İLELEBET DEVAM ETMEMELİ
Türk milletine dayatılan Büyük Ortadoğu projesinin uygulayıcısının Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk millet olmaması gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Karataş, ‘’Bu yaşananların mutlak şekilde bir an önce son bulmasını Allah’tan diliyoruz. Bu yaşanan süreç ilelebet devam etmemeli, etmeyecektir de… Ben değerli İzmirlilerden ve yüce Türk milletinden MHP’ye dualarını ve desteklerini bekliyorum. Onların dua ve destekleriyle önümüzdeki genel seçimlere kadar gerek mali idareler gerekse cumhurbaşkanı seçimlerinde Türk milliyetçilerinin desteği MHP’nin iktidarına zemin hazırlayacağına inanıyorum. İzmirlilerin yüce Türk milletinin bayramını kutluyorum’’ şeklinde konuştu.

OKTAY VURAL'I KİM İSTEMEZ Kİ
Yaklaşan yerel seçim süreci öncesinde Büyükşehir adayının sorulması üzerine Karataş, ‘’Arzu edilen belediye başkan adayımız çok kısa bir zamanda kamuoyuna basına paylaşılacak. Oktay Vural’ın adını herkes duymak istiyor. Son derece önemli, aldığı her görev gereği gibi yapan, gerek MHP’liler gerekse İzmirliler tarafından son derece sevilen, çok değerli bir siyasetçidir. Oktay Beyi kim arzu etmez. Aday belirlemede b iz ilçelerde birlikte hareket ettik. Büyükşehir adayını da teşkilatlarımızın dışında, onlarla düşünmeden tespit etmek ve açıklamak gibi bir düşüncemiz olamaz. Bizler yola berber koyulduk. İlçe teşkilatlarımızla yola çıktık. Onların görüş ve düşüncelerine çok önem veriyoruz. MHP adayını parti mensuplarının onaylayacağı isim üzerinde tespit edilecek’’ açıklamalarında bulundu.


BAŞARISIZ OLACAK DİYENLER...
30 Mart akşamı amacın 30+1 olduğunu belirten Karataş, ‘’Yerel seçimde hedefimiz MHP bütün ilçelerle birlikte Büyükşehir’i kazanma arzusunda. MHP 30 Mart 2014 akşamı sandık açıldığında MHP’liler bir sürprizle karşılaşmayacak. MHP İzmir’de başarılı olamaz diyenler sürprizle karşılaşacak’’ şeklinde konuştu.

Törenin sonunda Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbas İl Başkanı Karataş’a andımızın bulunduğu bir plaket sundu. Karataş MHP iktidarında AKP’nin kaldırdığı her türlü tüm milli değerlerimiz geri getireceklerinin altını çizdi. Başkan partililerle bayramlaştı, şeker tuttu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.