Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne:AKP'nin biletini keseceğiz

Süne:AKP'nin biletini keseceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM eski Üyesi ve Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Ufuk, Güven ve Çamlık mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla bayramlaştı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2013 - 09:44
İZMİR-Mahalle mahalle esnafları dolaşan, partililerle ve yurttaşlarla toplantılar yapan, dernekleri ve muhtarları ziyaret eden Süne, son olarak Ufuk, Güven ve Çamlık Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Süne’ye ziyaretinde CHP Buca İlçe eski Başkanı Selim Bozdağ ile partisinin gençlik ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti.

Esnaf Siftah Yapamaz Hale Geldi

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Ziyaret ettiğimiz mahallelerde bir daha gördük ki bayram bile vatandaşlarının isyanına çare olamamış. Her gittiğimiz mahallede yaşayan vatandaşlarımızdan ve bu mahallelerde işyeri bulunan, çoğu gün siftah bile yapamayan esnafımızdan, AKP’nin 10 yıllık iktidarı dönemindeki beceriksiz politikalarından dolayı canından bezdiği yönünde şikayetler duyduk. Bizde diyoruz ki; AKP’den kurtulmanın ve halkımızın, esnafımızın rahat bir nefes almasının yolu sosyal demokratların tüm Türkiye’de yerel yönetimlerde iktidara gelmesiyle olacaktır’ ifadelerini kullandı.

CHP’ye İhtiyaç Var


AKP iktidarının beceriksiz ve hesaplaşma vari icraat ve politikalarından dolayı ülkenin zor ve karanlık bir süreçten geçtiğini belirten CHP’li Süne açıklamasının devamında şu görüşleri dile getirdi:

Ziyaret ettiğimiz her mahallede gördük ki halkımız insanların ayrıştırılmadığı, Cumhuriyete ve kazanımlarına saldırıların olmadığı, laik devlet yapısının korunduğu, hukukun siyasallaştırılmadığı, emeğinin, alın terinin hakkının verildiği, insanların dini, dili, inancı, mezhebi, ırkı nedeniyle hor görülmediği, barışın kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye’de yani Mustafa Kemal’in Türkiye’sinde bayramları yaşamak ve kutlamak istiyor. Bu nedenle 2014 yerel seçimleri ülkemizin geleceğimiz için çok önemlidir. Tüm vatandaşlarımızdan 2014 yerel seçimlerinde AKP’nin biletini kesmek için CHP’ye oy vermelerini istiyoruz. AKP’den kurtulduktan sonra ülkemizi düzlüğe çıkarmak ve vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için CHP’ye ihtiyaç vardır. Bizlerde CHP’nin neferleri olarak gece gündüz demeden, kişisel çıkar gözetmeden çalışacağız önce yerel sonra genel iktidarı alacağız. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’da halkın iktidarının başbakanı olacaktır’ şeklinde konuştu.

Kesintisiz Hizmet Sözü Verdi


Ziyaret ettiği hemşerilerine göreve geldiğinde değişim ve gelişim için kesintisiz hizmet sözü de veren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Buca ilçesinde hizmette devrim yaratacaklarını vurguladı. Değişim ve gelişim üzerine projeleri ayrım yapmaksızın tüm mahallelerde uygulayacaklarını belirten Süne, Buca ilçesine ve halkına hak ettiği tüm hizmetleri sunmak için var gücüyle çalışacağının sözünü de verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.