Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de revizyon zamanı

MHP İzmir'de revizyon zamanı

MHP Genel Merkezi, İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile yola devam etme kararı alırken, yönetimin yeniden oluşturulmasını istedi. Karataş, partiye zaman ayırabilecek, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde aktif çalışacak, ilkesi ve ülküsü tartışılmayan partililerle görüşmeye başladı.

  • Ege Postası
  • 16.06.2014 - 11:12
İZMİR- Yerel seçimde İzmir'in 30 ilçesinden ikisini kazanan MHP, İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile yola devam edecek. Geçen hafta il başkanları toplantısı için Genel Merkez'e giden Karataş'tan 66 kişilik il yönetimini yeniden oluşturması istendi. Karataş 14 kişilik İl Disiplin Kurulu ile birlikte toplam 80 isim için arayışa geçti.
 
Yeni yönetimini 10 gün içinde Genel Merkez'in onayına sunacak olan Karataş, partiye zaman ayırabilecek, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde aktif çalışacak, ilkesi ve ülküsü tartışılmayan partililerle görüşmeye başladı. Karataş, "Yerel seçimde belediye başkanlığı ve meclis üyesi adaylığı için istifalar olmuştu. Partiye zaman ayıramayan, yorulan, işlerinin yoğunluğu nedeniyle affını isteyen arkadaşlarımız da oldu. Bu nedenle yeni bir yönetim hazırlıyoruz. Birlikte çalışma iradesini ortaya koyabilecek, bizimle iki seçim geçirecek, İzmir'in genel siyasetiyle ilgili bilgi ve donanıma sahip, partililiği tartışılmayan kişilerden oluşan bir yönetim planlıyorum. İl yönetiminin ardından sıra ilçelere gelecek. Oradaki eksiklerimizi de tamamlayarak seçime gireceğiz" dedi.  (Elif DEMİRCİ-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.