Dolar 34,1665
%0.01
Euro 38,1882
%0.06
Altın 2.923,800
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mavi kapaklarla gelen mutluluk

Mavi kapaklarla gelen mutluluk

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanyada toplanan bin 650 kilogram mavi kapak karşılığında alınan 20 tekerlekli sandalye, engellilere evlerinde teslim edildi. Sandalyelerine kavuşan bedensel engelliler...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 14:50
Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanyada toplanan bin 650 kilogram mavi kapak karşılığında alınan 20 tekerlekli sandalye, engellilere evlerinde teslim edildi. Sandalyelerine kavuşan bedensel engelliler ile yakınları mutluluk gözyaşlarını tutamadı.

        Şehir merkezindeki ilk ve orta okullar ile lise ve dengi okullarda öğrenimlerini sürdüren öğrenciler başta olmak üzere toplumun her kesimini içine alabilecek düzeyde başlatılan mavi kapak toplama kampanyası engellileri sevindirdi. Kampanya sürecinde bugüne kadar 15 engelliye umut olan uygulamaya imza atan Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, son olarak toplanan bin 650 kilogram mavi kapak karşılığında elde ettiği 20 tekerlekli sandalye ile engellilere bir sevinç daha yaşattı.

        Evlerine getirilen tekerlekli sandalyeyi gören engelliler, gözyaşlarına boğulurken, yakınları da çocukları ile topladıkları binlerce mavi kapağı, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Vatandaşlar, daha fazla sayıda bedensel engellinin tekerlekli sandalyeye kavuşması dileğinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.