Dolar 34,1638
%0
Euro 38,1701
%0.01
Altın 2.923,900
%0.13
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Müftülüğü’nden ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Antalya Müftülüğü’nden ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Antalya İl Müftülüğü, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Müftülük önceden tespit ettiği ailelere Ramazan paketi dağıtıyor.     Antalya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 14:39
Antalya İl Müftülüğü, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Müftülük önceden tespit ettiği ailelere Ramazan paketi dağıtıyor.

    Antalya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın ve beraberinde il vaizeleri Ramazan ayı sosyal faaliyetleri bağlamında Zeytinköy Mahalle sakinlerine aile ziyaretinde misafir oldu. Misafirlikte konuşan Müftü Yardımcısı Aydın, Ramazan'ın faziletinden, oruç ibadetinin hikmet ve öneminden bahsetti.

    Ramazan ayında bereketin sağanak sağanak yağdığını ve günahların bağışlandığını söyleyen Aydın, “Ramazan, müminler arasında yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı, paylaşmanın gerçekleştiği bir aydır. Bu vesile ile buradayız sizleri ziyarete geldik, Ramazanınızı tebrik etmek için geldik.” dedi.

    Mahallede 2 aileye de Ramazan yardım paketi verdiklerini ve mahalledeki tespiti Kuran Kursu öğreticisinden aldıklarını açıklayan Müftü Yardımcısı Aydın, “Gerçekten çok fakir olduğunu gördük. İhtiyaç sahibi olduklarını yerinde görmek suretiyle onlara yardım paketimizi ulaştırmış olduk. Müftülüğümüzün imkanları doğrultusunda ailelere çeşitli yardımlarımız oluyor ev ziyaretleri ve yardımlara da devam edeceğiz.” diye konuştu.

    İhtiyaç sahibi ailelerin müftülüğün bu programından duygulandığını hatırlatan Aydın, mahallede cami yeri konusunda da imar yönünden sıkıntılar olduğunu, bu sorunu çözmeyi çok arzu ettiklerini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.