Dolar 34,1538
%0.17
Euro 38,0142
%-0.21
Altın 2.879,610
%0.16
Bist-100 9.898,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis’ten Başkan Sındır’a tebrik

Meclis’ten Başkan Sındır’a tebrik

Bornova Belediye Meclisi üyeleri, ağırlıklı olarak Avrupa olmak üzere dünya genelinde 200 üyesi bulunan Avrupa Enerji Kentleri’nin (Energy Cities) yönetim kurulu üyeliğine seçilen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı kutladı. Mayıs ayı meclis toplantısında Energy Cities yönetim kurulu üyeliği ile ilgili bilgi veren Başkan Sındır, dünyanın pek çok kentinin enerji politikalarının belirlenmesinde bundan böyle Bornova’nın da katkısının olacağını söyledi

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 10:11
İZMİR - Bornova Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısında Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın, kısa adı Energy Cities olan Avrupa Enerji Kentleri Ağı’nın yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi gündeme geldi. CHP Grup Başkanvekili Kudret Yiğit Başkan Sındır’ın bu görev seçilmesinin Bornova adına gurur verici olduğunu belirterek, grubu adına kutladığını söyledi. AKP Grup Başkanvekili Salih Bölük de söz alarak Başkan Sındır’ı tebrik etti.

Başkan Sındır meclis üyelerine bilgi verdiği konuşmasında, Bornova Belediyesi’nin Avrupa Enerji Kentleri’ne kısa süre önce üye olduğunu hatırlatarak, “Geçtiğimiz günlerde İsveç’in Vaxjo kentinde düzenlenen Avrupa Enerji Kentleri Genel Kurulu’na katıldım. Dünyanın 200 kentinin enerji politikalarının oluşturulmasında ve yönlendirilmesinde etkili bir kurul olan Energy Cities’in yönetim kuruluna seçilmem konusunda istek olunca ben de aday oldum ve yönetim kuruluna seçildim. Bundan sonra burada Bornova’yı büyük bir gururla temsil edeceğim. Bornovamıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Sındır, Energy Cities’in yenilenebilir enerji teknolojilerinin kullanımı ve enerjinin sürdürülebilirliğinin sağlanması konusunda ulusal ve bölgesel politikalara destek veren, bu anlayışla yerel politikaların oluşturulmasında etkin bir kurum olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.